Binance TR Hangi Coinler Var?

Binance TR hangi coinler var? Kripto para yatırımcılarının en çok araştırdığı konulardan birisi, Binance TR hangi coinler var? olmaktadır. Dünya üzerinde en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance, Türkiye’de de Binance TR olarak, kripto para yatırımcılarına hizmet vermektedir. Binance TR birçok banka ile ortaklık kurarak, üyelerine her türlü kolaylığı sağlamaktadır.

Binance TR Uygulamasında Olan Kripto Para Birimleri Nelerdir?

Binance TR en çok kullanılan kripto borsalarından birisi olup, uygulaması içerisinde pek çok değerli kripto para birimi yer almaktadır. Bu bağlamda Binance TR uygulamasında kullanılan para birimleri şunlar olmaktadır;

  • Bitcoin
  • Cardano
  • Chainlink
  • Polkadot
  • Bittorent
  • Ethereum
  • Dogecoin
Binance TR Hangi Coinler Var

Bitcoin

Kripto para borsasına 2019 yılında giren Bitcoin, dünya genelinde en değerli kripto para birimi olmaktadır. Binance TR uygulamasında da en çok işlem gören kripto para birimi Bitcoin olmaktadır. Satoshi Nakamoto tarafından oluşturulan Bitcoin, aynı zamanda kripto para borsasında en büyük market hacmine sahip olan dijital para birimidir.

Cardano

Cardano Binance TR kripto para borsası üzerinde, sıklıkla kullanılan kripto para birimlerinden birisi olup, doğrudan transfer edilebilen ve güvenli işlem yapılabilen bir sanal para birimidir. Blockchain alt yapısını kullanan Cardano, tamamen merkezi olmayan bir şekilde bir işletim sistemine sahip bulunmaktadır.

Chainlink

Binance TR uygulamasında işlem gören coinlerden birisi de, Chainlink olmaktadır. Chainlink ilk olarak 2017 yılında kripto para dünyasına girmiştir. Kısa adı LINK olan Chainlink, Binance TR uygulamasında 24 saat boyunca alınıp, satılabilmektedir.

Binance TR Hangi Coinler Var

Polkadot

Kısa adı ile Dot yani Polkadot, Binance TR uygulamasında olan coinler içerisinde yer almakta olup, halka açık ve özel izin gerektirmeyecek şekilde en çok kullanılan coinlerden birisi olmaktadır. Binance TR üzerinden Polkadot, her zaman için en çok işlem gören kripto para birimlerinden birisidir.

Bittorent

Dünyanın en çok kullanılan ve en büyük dosya sistemi olan Bittorent, kısa bir zaman önce TRON ile ortaklık kurarak, kripto para dünyasına adım atmış bulunmaktadır. Buna bağlı olarak Binance TR kripto para borsasında Bittorent, yani kısa adı ile BTT en büyük ilgi gösterilen dijital para birimlerinden birisi olmaktadır.

Ethereum

Dünya genelinde Bitcoin’den sonra en büyük işlem hacmine sahip olan Ethereum, aynı zamanda Binance TR kirpto para borsasında da, en çok satın alınması tercih edilen kripto para birimlerindedir. Ethereum en değerli kripto para birimlerinden birisi olmasının yanı sıra akıllı sözleşme özelliğini de kullanıcılarına sunmaktadır.

Dogecoin

Dogecoin son yıllarda büyük bir yükselişe geçen ve kripto para değeri en hızlı artan dijital paralardan birisidir. Jackson Palmer ve Billy Markus tarafından oluşturulan Dogecoin, Binance TR uygulamasında da en değerli olan kripto paralar sıralamasında en üst sıralarda yer almaktadır. Aynı zamanda Dogecoin geleceğe dönük kripto paraya yatırım yapmak isteyenlerin en güvenerek kullandığı paralardandır.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

 

Comments (0)
Add Comment