2 Analistten Yön Veren Altın Tahminleri: Bunları Bekleyin!

Altın fiyatları Cuma günü düştü ve ABD istihdam verilerinin pozitif olmasıyla doları yükseltmesinin ardından haftalık bazda altında düşüş kaydedildi.

Altın olduğu sürece sağlam olmaya devam edecek!

ABD istihdam verileri, işsizlik oranının %3,6 ile iki yılın yeni en düşük seviyesine düştü. FED ise Mayıs ayında faiz oranlarını 50 baz puana yönelik yüksek bir artışa yönlendirdiğini belirtti.

TD Securities Emtia Stratejileri Başkanı Bart Melek:

“Faiz artırımı beklentilerinin altını aşağı çektiğini, bunun getirisiz altın için daha yüksek fırsat maliyetine dönüşeceğini söylüyor. Ancak, Fed politikasının tarafsız olmak için bile kat etmesi gereken uzun bir yol var. Bu nedenle altın oldukça sağlam olmaya devam edecek.” açıklamasında bulundu.

 

Wang Tao: Sarı metal 1.924 dolar ile bir desteği test edebilir

Reuters teknik analisti Wang Tao, spot altın 1.924 dolarda bir desteği test edebilir ve bu seviyenin altındaki bir kırılma 1.898 dolara düşmesine neden olabilir. Açıklamasında bulundu.

Altın fiyatları için kritik seviyeler

“Altın, ana trendi yatay yönde terk etmek için 2.075 dolarlık rekor yüksek seviyesini kararlı bir şekilde reddetti” diyen Credit Suisse’in stratejistlerine göre, sarı metalin daha fazla yükselişin keyfini çıkarabilmesi için bu seviyeleri aşması gerekecek.

Stratejistlerin, dikkat çektiği seviyeler şu şekilde:

Yalnızca 2.070 dolarlık rekor altın fiyatının üstüne çıkılırsa, daha sonra 2.250/2.300 dolarları görebileceğimiz yeni bir boğa trendi görebiliriz. 1.877 doların altında yaşanabilecek bir kırılma ise önce 1.845 dolar, ardından 1.800 dolara kadar görülen destekle geniş yan aralığı daha da güçlendirebilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bedava Koin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

AbdaltınfedFiyatlarıİstihdam
Comments (0)
Add Comment