Ünlü Analistler: Altın bu hafta bu seviyeleri görebilir!

Ünlü analistler altın bu hafta bu seviyeleri görebilir bahsinde bulundu. Analistler kısa vadeli olarak altın için endişeli. Yatırımcıların birçoğu değerli metal için bu hafta yeni bir eşiği yakalayabileceğini düşünüyor. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

ABD’de ve tüm dünyada artan enflasyon oranı piyasaya ciddi bir güvensizlik verdi. ABD’de enflasyonun yüzde 5 civarında kalması beklenirken yüzde 7’ye çıktı. Ukrayna ve Rusya arasında tırmanan savaş gerilimi tüm piyasaları olumsuz etkiliyor. Bu konuda ise doğabilecek ekonomik sorunlar için yatırımcılar, servetlerini korumak istiyorlar.

Altın bu hafta yükselecek mi? Altın bu hafta bu seviyeleri görebilir!

Analistlerin katıldığı bir ankete göre katılımcıların yüzde 40’ı bu hafta altın fiyatının yükseleceğini düşünüyor. Geriye kalan analistlerden yüzde 27’si ise altının bu hafta düşeceği ön görüsünde. Başka yapılan bir ankette ise 597 oy kullananların yüzde 62’si aynı şekilde altın bu hafta yükselir mi? sorusuna olumlu yanıt verdiler.

Altın bu hafta 1850 dolar üzerinde bir kırılım yaşayabilir. Bu yükseliş ciddi bir kırılım olmamakla birlikte hafif bir yükseliş olacak gibi duruyor. Bu hafta altın bir miktar yükselebilir. Bu yükseliş konusunda mutlaka kriptoborsa.com.tr adresini takip etmeyi ihmal etmeyin. Yarın gerçekleşecek FED toplantısı sonucunda faiz de bir değişikliğe gidilmesi durumunda tüm bu beklentilerin tersine dönebileceği konusunda yatırımcılar dikkat etmeli.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu için büyük yakım günü yaklaşıyor: 14 Şubat” haberimizi inceleyebilirsiniz.

altınaltın fiyatlarıfed
Comments (0)
Add Comment