Artış Beklenen Coinler 2024-2025

Artış beklenen coinler, Yaklaşık olarak en az 1,3 trilyon dolar değerinde olan kripto para piyasası, yatırımcıları konusunda artış beklenen coinler sürekli olarak değişmektedir. Bunların başını çeken Bitcoin, BTC alt coinlerden önce lider kripto para olmaktadır. Satoshi Nakamoto tarafından kurulan Bitcoin 2008’den beri favori olan ve artış beklenen coinler arasında bulunmaktadır.

Kripto para yatırımı bu zamana kadar pek çok kişiye para kazandırmıştır. Her ne kadar tavsiyeler bulunsa da kişiler yatırım yaparken mutlaka kripto paraların araştırmasını iyi bir şekilde yapmalıdır. Mümkünde grafiklere projelere bakılarak uzun vade veya kısa vade olarak yatırım yapmalıdır.

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2023-2024

Analistlere göre artan kullanıma bakıldığı zaman Ethereum şu anda yatırım yapılan en iyi kripto paralar arasındadır. Altcoin yatırım tavsiyeleri 2023-2024 arasında bulunan Ethereum, Bitcoine iyi bir rakip olmaktadır. Bu sebeple Ethereum kripto parası Blockchain tabanlı uygulamalar için oldukça iyi bir hedef olmaktadır. ETH yani Ethereum’un gelecekte Bitcoin gibi bir kripto para olması planlanıyor.

2024-2025 Altcoin Tahminleri

Popüler olan bir diğer kripto para ise Ripple yani XRP olmaktadır. 2024-2025 altcoin tahminleri arasında bulunan Ripple gelecek zamanda merkez bankasının dijital para birimleri konusunda bir ödemek kolaylaştırıcısı olarak yer alacak. Bununla birlikte Ripple’nin birçok projesi bulunmaktadır. Nisan ile 1,7 dolara yükselen Ripple 0,5 dolara kadar düştü ve işlem gördü. Bu sebeple XRP kripto para gelişen kullanım durumu ile satın alınması gereken kripto paralar arasında bulunuyor.

Kripto Para Yatırım Tavsiyeleri

Kripto para tavsiyeleri arasında bulunan Binance Coin yani BNB kripto para işletmecileri arasında ilk sırayı alıyor. Bununla birlikte uluslararası bir işlem hacmine sahip ve kendi kripto parasını sürekli olarak geliştiren bir borsadır. Bununla birlikte arasında bulunan Binance Coin BNB özellikle staking konusunda birçok altcoini destekliyor ve kendi başına değer kazanmasını sağlıyor. Binance Coini rahatlıkla Binance sistem üzerinden satın alabilirsiniz.

Yükselmesi beklenen altcoinler 2024-2025

Bir diğer popüler kripto paralardan biri ise Dogecoin olmaktadır özellikle 2024-2025

senesinde gündemden düşmeyen Dogecoin çok az miktarlarda işlem gördü ve bir anda patladı. Elon Musk manipülasyonu ile beraber pek çok yatırımcı paralarını %100 arttırdı ve piyasanın eski haline gelmesi ile birlikte Yükselmesi beklenen altcoinler 2023 arasında bulunuyor ve Elon Musk ile yükselecek Dogecoin 2023 ile patlama olması bekleniyor.

Yükselmesi beklenen kripto paralar 2024-2025

Yükselmesi beklenen bir diğer kripto para ise Cardano olmaktadır. Cardano pek çok yatırımcıya göre oldukça umutlu olunan bir projedir ve analistlere göre Cardano fiyatını %40 olarak yukarıya taşıyacağı söyleniyor. Yükselmesi beklenen kripto paralar 2024-2025 arasında bulunan Cardano yani ADA coin pek çok platformda bulunuyor ve bu sebeple rahatlıkla kasanıza ekleyebilirsiniz.

2024-2025 yılında yükselecek kripto paralar arasında birçok listeleme yapılabilir. Boğa sezonu geldiğinde hesapta olmayan birçok kripto para yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Tahminlerimize göre yükselişe geçecek bazı kripto para tahminlerimiz şu şekilde:

1- Shiba Inu (SHIB)

2- Ripple (XRP)

3- Orakler (ORKL)

4- Super Cat Coin (SuperCat)

5- Meta Dragon City (DRAGON)

Yukarıda ki 5 kripto para dışında KriptoBorsa olarak düzenli şekilde paylaşımlarda bulunmaktayız. Sizlerde yükselmesini beklediğiniz kripto paralar varsa veya yorum yapılmasını istiyorsanız eğer yorum olarak bizlere belirtebilirsiniz. Belirtmiş olduğumuz yükselmesi beklenen bu kripto paralar arasında hiçbirinin bir garantisi bulunmamaktadır. KriptoBorsa olarak yalnızca öngörüde bulunmaktayız.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ethereum Nedir | ETH Kripto Para Genel Durumu” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralarbitcoin habercoin borsacoin borsalarcoin borsasıcoin habercoin habericoin piyasalarcoin piyasalarikripto borsakripto haberkripto haberlerikripto parakripto para haberkripto son dakikason dakika kripto haberyükselmesi beklenen kripto paralar
Comments (0)
Add Comment