ERC20 Ağında Token Çıkarma Maliyeti 2023-2024

Günümüzde ethereum ağında token çıkarmak popülaritesini koruyor. Kullanıcılarda ERC20 ağında token çırma maliyeti nedir merak ediyor. Özellikle ERC ağının dinamik ve kendini geliştiren altyapısı pek çok altcoin çıkarmak isteyen girişimciyi ERC20 ağına itiyor. Son dönemde ERC20 popülaritesinin yerine BSC ağı alsa da ERC20 ağının gelir düzeyi yüksek kullanıcı portföyü ERC20 ağında token çıkarma girişimlerinin devamını getirmekte. Pek çok kullanıcı ERC20’nin transfer maliyetlerini yüksek görse de yakın zamanda bu transfer maliyetlerinin düşmesi için çalışma yapılması isteniyor. Yakın zamanda buna göre bir çalışma yapılacak mı bilmiyoruz ama ERC20 ağında tokenler çıkmaya devam edecek. Biz de bu makalemizde ERC20 ağında token çıkarma maliyetinden bahsedelim.

erc20 ağında token çıkarmak

ERC20 Ağında Token Çıkarmak İçin Nelere İhtiyacımız var ?

ERC20 ağında token çıkarmak için bir solidity kontrata ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu ERC20 token kontratını Fiverr’dan veya başka freelancer portallardan profesyonel solidity uzmanlarına yazdırabilirsiniz.  Kontratınıza pek çok özellik ekleyerek alım satım gibi işlemlerde kesinti yapabilir veya erc20 ağında token çıkarma maliyeti işleminiz için bu kesintiler haricinde her alım satımda kullanıcılara çeşitli ödüller verebilirsiniz. Genellikle bu tarz alım satımlarda kesintiler token alıcıları tarafından pek sevilmese de pek çok token girişimcisi alım satım gibi özellikler de kesinti uygulamaktadır.

Tokeninize Ayrıca ICO veya ön satış yapmak istiyorsanız ICO kontratına da ihtiyacınız var demektir. Normal bir kontrat haricide ICO kontratı da istiyorsanız bunu da Fiverr veya başka bir freelancer sitede bu kontarı yazdırabilirsiniz.

Maliyetler             

Bir token kontratını ERC20 ağında oluşturmanın maliyeti günümüzde 60 dolara yani 600 TL’ye yakın bir rakama tekabül etmektedir. Bu şu anki fiyattır fakat ileride bu rakamda daha yükselme meydana gelebilir.

ERC20 Ağında Tokenimi Oluşturdum Artık Nerede Listeleyebilirim ?

 

ERC20 ağında tokeninizi oluşturduysanız ve artık borsalarda yer almak istiyorsanız bunun da bir maliyeti bulunmaktadır. Orta ölçekli borsalarda bulunmanın maliyeti 7000 dolardan 30.000 dolara kadar yükselmektedir. Fakat büyük borsalarda yer almak istiyorsanız bu rakam daha da artabilmektektedir. Ayrıca tokeninizi Uniswap gibi merkezsiz borsalarda likidite yaparak ta işleme geçirebiliriz. İsterseniz Bitcratic veya Etherdelta gibi borsalarda da ücretsiz olarak listeleyebilirsiriz.

Ayrıca “BEP20 Ağında Token Çıkarma” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

coin habercoin habericoin piyasalarcoin piyasalarikripto haberkripto son dakikakrıpto para haber son dakikatoken
Comments (1)
Add Comment
  • zortilonrel

    Some genuinely wonderful articles on this internet site, regards for contribution. “Gratitude is not only the greatest of virtues, but the parent of all others.” by Cicero.