BSC Ağında Token Çıkarmanın Maliyeti Nedir ?

Günümüzde kripto paraların yaygınlaşmasıyla insanların kendi tokenlerini çıkarma istekleri bir hayli artmıştır. Peki token çıkarma maliyeti oldukça yüksek meblağlar isteyen ve büyük paralar gerektiren bir süreç mi ?

Shitcoin uzmanı bir uzman yaptığı açıklamada bu konunun aslında çok tartışmalı bir konu olduğundan bahsetti ve şunları söyledi;

2000 TL gibi rakamlara whitepaper’ı olan, sosyal medyası ve internet sitesi olan Bep20 ağında 4 dolar gibi maliyete üretilen bir token ortaya çıkarmak da mümkün 100,000’lerce dolar harcayıp büyük bir proje yapmakta mümkün. Günümüzde shitcoin olarak adlandırılan tokenler neredeyse 100 dolar gibi maliyetlerle yapıldığını, aralarında çok iyi yerlere gelen tokenler olduğunu, fakat sırf dolandırıcılık amacıyla yapılan tokenlerde olduğunu bu tokenlerin ise likidite işlemi yapılarak bir meblağ elde ettikten sonra likiditeye çekerek insanları dolandırdıklarını ifade etti.

BSC Ağında Token Çıkarmanın Maliyeti Nedir ?

İnternet sitesi, whitepaper ve animasyonlar dahil likidite hariç normal bir tokeni 2500 tl ye üretip bir miktar likidite koyarak piyasaya sürebilirsiniz. Peki bu başarılı olur mu ?

Bu sorudan ziyade insanlar bu tokenlere güvenmeli midir sorusu akıllara geliyor. İnsanlar ne yazık ki bu tokenler piyasaya sürülür sürülmez satın alıp likiditeden kar elde etme peşinde kimileri kar edebiliyor fakat en son likiditeye token sahibi boşalttığında bu tokenler ne yazık ki ellerinde patlıyor ifadesini kullandı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Para Almak İçin 5 Neden!” makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

borsakripto borsashitcoin
Comments (1)
Add Comment
  • Aleyna

    Token çıkarmak istiyorum güvenilir nerden çıkartabilirim?