Ünlü Analiz Uzmanından Kritik Uyarı: Bitcoin fiyatında %80 düşüş meydana gelecek!

Kripto para piyasalarında son günlerde yaşanan dalgalanmalar birçok yatırımcının sıkıntılı bir süreç geçirmesine neden olmaya devam ediyor. Usta analistlerin Bitcoin konusunda yapmış olduğu Boğa Sezonu açıklamalarına rağmen ünlü analist PlanB Bitcoin’de ciddi bir düşüş meydana geleceğini açıkladı.

PlanB: Yakında %80 oranında çöküş yaşayacak

Kripto para piyasalarının hakim kişileri arasında gösterilen ve Youtube üzerinden yapmış olduğu yayınlar ile dikkatleri üzerine çeken PlanB yakın zaman içerisinde Bitcoin üzerinde yaşanacak olan düşüşün ayı sezonunun başlangıcı olacağını açıklaması yatırımcılar arasında kaygı oluşmasına neden oldu.

Açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken analistin “ 4 yıldır devam eden boğa sezonunun sonuna gelindiğini ve artık ciddi bir çöküşün başladığını açıklamasından dolayı ayı piyasalarına hazır olmamız gerektiğini “ belirtti.

bitcoin ayı sezonu

Çin, Bitcoin’i yasaklamaya çalışıyor

Bitcoin’ in ana hâkim piyasasının Çin olmasından dolayı son zamanlarda Çin’de meydana gelen sorunlar Bitcoin’de ciddi düşüşün meydana gelmesinin ana nedeni olarak görülüyor. Özellikle de geçtiğimiz günlerde Çin’in en önemli emlak firmasının iflasını açıklamasından sonra 65 Bin Dolar bandından 45 Bin Dolar bandına kadar ciddi çöküş yaşamasından sonra alt coinlerin neredeyse birçoğunun %60 üzerinde zarara uğradığına şahit olduk.

Çin tarafında yaşanan gelişmelerin giderek olumsuz hal almasından dolayı, Bitcoin ’in yakın zaman içerisinde %80 oranında bir düşüş meydana getirerek 32 Bin Dolar bandına çekilmesi bekleniyor. Çin tarafından Bitcoin madenciliğinin yasaklanmasından dolayı düşüş yaşanan piyasalarda farklı türden gelecek olan açıklamalarda Bitcoin’de yeniden ciddi bir düşüş meydana gelmesine neden olacak gibi duruyor.

Korkuya gerek yok!

Bitcoin ile ilgili bu paylaşımları yapan PlanB isimli analistin bu açıklamalarının arkasında yatan en önemli nedenin ise bu oranın 100 Bin Dolar bandına gelmesinden sonra olacağını açıklaması, yüreklere bir nebze olsun su serpti.

Kripto para piyasalarında olan hareketliliğin giderek artması yatırımcıların birçoğunda panik havası oluşmasına neden olmaya devam ediyor. Yakın zamanda oluşması beklenen FOMO’ya rağmen piyasalarda halen ciddi bir hareketlilik olmamasından dolayı yatırımcıların panik satışlarına devam ettiği görülmektedir. Ancak geçtiğimiz günlerde bugüne kadar ki en büyük 7. Bitcoin alımları soğuk cüzdanlara çekildi. Bu konuda da aslında Bitcoin’in bu denli soğuk cüzdanlara çekilmesi, piyasalarda olası bir yükselişin habercisi olacak gibi duruyor.

Bitcoin piyasalarında beklenen hareketlilik konusunda birçok analistin Ocak ayından sonra gerçekleşeceği ön görülmektedir. Ancak bazı analistlerin halen Bitcoin ile ilgili karamsar bir şekilde haberleri açıklaması da dikkatlerden kaçmadı. Bitcoin piyasaları ile ilgili olarak iyi bir analiz yaparak sizlerde Bitcoin üzerinden altcoinlere yatırım yapabilirsiniz. Son zamanların en çok konuşulan projeleri arasında yer alan Metaverse projelerine olan ilginin artmasından dolayı Metaverse Projeleri hakkında merak ettiğiniz coinleri yakından takip ederek yatırım yapma şansınız devam etmektedir.

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bedava Koin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

ayı sezonubitcoinplanb
Comments (0)
Add Comment