Chainlink (LINK) Nedir, Nasıl Alınır, Nasıl Gönderilir?

Chainlink nedir? 2017 yılında ortaya çıkan Chainlink, Ethereum blockchain’ine bağlıdır Chainlink geliştiricileri tarafından akıllı sözleşmeler üzerinden veri transferi gerçekleştirilir. Bu nedenle güvenli bir blockchain aracıdır. Chainlink ekosistemi, LINK ağı ve LINK token çevresinde şekillenmektedir. Ana amacı iş dünyasında akıllı sözleşmelerin kullanılabilirliğini arttırmaktır

Nasıl Alınır?

Chainlink nasıl alınır? Chainlink almak için kripto para borsalarını kullanabilirsiniz. Günümüzde Chainlink alım satımı için birçok platform hizmet vermektedir. Size uygun gelen platformu seçtikten sonra hesap açmanız gerekir. Hesap açtıktan sonra yatırım gerçekleştirmek için;

  • Banka hesapları üzerinden transfer gerçekleştirilir.
  • ‘Alış-Satış’ bölümüne gelinir.
  • ‘Link al’ üzerinden talep oluşturulur.

Nasıl Gönderilir?

Chainlink nasıl gönderilir? Chainlink cüzdanı, Chainlink bakiyenizi gösterir ve transfer edebilmenizi sağlar. Her chainlink cüzdanının bir adresi bulunur. Bu adres kod şeklinde oluşturulmuştur. Sahip olduğunuz chainlink cüzdanından başka bir cüzdana gönderim işlemi yapabilirsiniz. Bunun için cüzdanınızın özel anahtar kodunu kullanmanız gerekir.

Masaüstü

Bilgisayarınıza indirerek kullanacağınız cüzdan programlarından bir tanesidir. Cüzdanınıza ait genel ve özel bilgiler bilgisayara kayıt edilir. Aktif Chainlink transferi yapacak kişiler tarafından kullanılır.

Kağıt Cüzdanı

Cüzdanlarınızın özel anahtar kodunun yazılı olduğu kağıttır. Bu cüzdan internet üzerinden gelebilecek saldırılara karşı sizi güvende tutar.

Web

Web Chainlink cüzdanı, bu hizmeti sunan şirketler tarafından verilir. Web Chainlink cüzdanı hizmeti veren şirketlerin güvenilir olması gerekir. Bu nedenle seçim yaparken her konuya dikkat etmelisiniz.

Chainlink Nasıl Nakde Çevrilir?

Kripto paraları nakit olarak kullanmak isterseniz borsalar üzerinden satış işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Chainlink’ler de borsa üzerinden satılır. Bu satış işlemine karşılık reel para tutarı gönderilebilir.

Chainlink günümüzde en çok merak edilen kripto paralardan bir tanesidir. Yatırımcılarını memnun eden bu kripto para birimini borsalardan kolayca satın alabilirsiniz. Chainlink parasını göndermekte son derece basittir. Birkaç adımda bu işlemler güvenilir şekilde tamamlanır. Yakın zamanda Chainlink üzerinden alışveriş yapılması planlanıyor. Bu konuda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Lbank Token (LBANK) Nedir? Lbank Token (LBANK) Güvenilir mi? 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

alt coinkripto borsakripto para
Comments (0)
Add Comment