2023-2024 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar

Bugün siz değerli kripto yatırımcıları için 2023-2024 bedava bonus veren kripto borsalar üzerine bir inceleme yaptık. Kripto borsalarına her geçen bir yenisi dahil olurken, kripto borsalarda çeşitli kampanyalar yaparak kendilerine üye çekme telaşı içerisine giriyorlar. Özellikle pek çok kripto borsa kendi tokenlerini üye olan kullanıcılara hediye olarak vermekte ve bu kullanıcıları site üyeliğine teşvik etmektedir. Bazı kripro borsalar ise üye olanlara koşulsuz Bitcoin hediye etmekte ve sitelerinde trade yapmaları için teşvikte bulunmaktadır. Biz de bu makalemizde sizlere hangi kripto borsalar üyelikler bonus vermekte ve kampanya duyuruları bulunmakta anlatalım. İşte 2023-2024 Bedava Bonus veren kripto borsalar makalemiz.

Önemli not: Bu kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Üye olmadan önce sosyal medya hesaplarındar teyit etmeli ve güncel kampanya var mı kontrot etmelisiniz. Aksi taktirde herhangi bir bonus alamama durumunuzda sorumluluk kabul etmemekteyiz.

2023-2024 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar 

Bybit Borsası:

Bu kripto borsa üyelerine ve referans ile kayıt olan kullanıcılarına dönem dönem bonuslar vermektedir. Bu bonusları hem resmi internet sitesinden hem de sosyal medya kanallarından açıklamaktadır. 2023 yılında üyelerine sürekli olarak dolar bonusu veren bu borsanın şu an halen güncel olarak bazı kampanyaları bulunmaktadır. Siz de bu kampanyaları incelemek için bybit.com‘un resmi internet sitesini buraya tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

2023-2024 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar

Binance Borsası:

Binance yani en bilindik kripto borsa yine kullanıcılarına dönem dönem üyelik bonusu verebilmektedir. Bu üyelik bonuslarını da soysal medya kanalı veya resmi internet sitesi aracılığı ile açıklamaktadır. Sizde buralardan takipte kalarak yeni bonuslar var mı öğrenebilirsiniz. Binance resmi internet sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

 

Gate.İo Borsası:

Bu kripto borsasın da dönem dönem referans ile üye olan kullanıcılarına bonus vermektedir. Siz de yine takipte kalarak yeni bonuslar yeni referans ödülleri var mı takip edebilirsiniz. Gate.İo resmi internet adresini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

 

5Roi Borsası:

5roi kripto borsası da yine kullanıcılarına bonus olarak çeşitli token ödülleri vermekte ve bu ödüller paraya dönüşebilmektedir. Yine 5roi’nin telegram kanalı ve ya soysal medya mecralarından takipte bulunarak yeni güncel kampanya var mı takip edebilir ve sorularınıza cevap bulabilirsiniz. 5Roi web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Huobi Borsası:

Yine Huobi kripto borsasın da güncel bazı kampanyaları bulunmakta ve bu kampanyaları sosyal medya kanalları aracılığı ile duyurmaktadır. Resmi internet sitesinde de kampanya bilgilerini bulabilirsiniz. Huobi resmi internet sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Huobi Borsası Güvenilir mi?

Binance Türkiye:

Binance’ın Türkiye ayağının da çeşitli kampanyaları ve bonusları bulunmaktadır. Binancetr nin sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanya var mı öğrenebilirsiniz.

2023-2024 bonus veren kripto borsalar kampanyaları haberi incelediğiniz süreyle orantılı olarak bitmiş veya değişmiş olabilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bedava coinbonus coinbonus kriptokripto para bonus
Comments (2)
Add Comment
  • zortilo nrel

    Well I definitely liked studying it. This tip provided by you is very practical for correct planning.

  • https://wwd.com/

    Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
    Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

    I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
    Thank you