2021 Yılının En Güvenilir Kripto Para Siteleri

2021 yılının en güvenilir kripto para siteleri, kripto para birimlerine yatırımın yaygın olarak yapıldığı günümüzde kripto para güvenilir nasıl alınır satılır ciddi bir sorudur. Zira birçok kişi madencilik yapmaktan ziyade üzerine gerçek para ile yatırım yapmayı daha avantajlı, hızlı bulmaktadır.

Bu noktada da devreye kripto para siteleri girmektedir. Yatırımcılar bunlara üye olarak, gerekli alım-satım işlemlerini yapabilmektedir. Her ne kadar temelde hepsi aynı konu üzerine çözümler sunsa da farklıdır. Bu nedenle daha güvenilir seçenekler her zaman incelenmektedir. Bu bakımdan en çok bilen platformlar şöyledir;

  1. Binance
  2. Coinbase Pro
  3. Kraken Borsası
  4. OKEx Borsası
  5. BTCTURK Borsası

Bunların her biri yatırımcılar tarafından değerlendirilebilir. Bu sayfa bir yatırım önerisi değildir. Dolayısıyla coin yatırımları yapmak istiyorsanız, bu kendi kararınız olmalıdır.

En Güvenilir Kripto Para Siteleri

Kripto Para Siteleri: Binance

Binance Türkiye’de birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kullanımı rahat olup güzel tasarımı olan bir uygulamaya sahiptir. Bunlara ek olarak sunduğu coin listesi de oldukça geniştir. Türkçe dil desteği de yer almaktadır.

Çok yüksek işlem hacmine sahip olan Binance bu nedenle çok aktif bir yapıya sahiptir. Sadece Bitcoin değil, altcoin seçenekleri de vardır. Sisteminde kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi ardından, bir Selfie çekerek doğrulama yapılmalıdır. Kendi kripto parası mevcut olup, buna sahip olanlardan daha düşük komisyonlar alınmaktadır.

Anlık işlem kapasitesi yüksek olan Binance mobil uygulamaya da sahiptir.

Kripto Para Siteleri: Coinbase Pro

Amerika Birleşik Devletleri merkezli olan Coinbase 2012 senesinde faaliyetlerine başlamıştır. Kripto para siteleri arasında yer alan bu platform, Türkçe dil desteğine sahiptir. Dünya üzerinde 100 üzerinde ülkede aktif faaliyetler göstermektedir. Aynı zamanda 43 milyon üzeri yatırımcısı vardır.

Hem Bitcoin hem de farklı altcoinler üzerinde işlem yapmanıza olanak tanıyan sistem, bu konuda geniş bir listeye sahiptir.

Kripto Para Siteleri: Kraken Borsası

Türkiye’de en güvenilir kripto para sitesi daha güvenilir işlemler yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun için bir diğer seçenek de Kraken borsasıdır. Türkçe dil desteği olan platforma kayıt işlemleri çok rahat gerçekleştirilebilmektedir.

En Güvenilir Kripto Para Siteleri

Bitcoin haricinde geniş bir altcoin listesine de sahiptir. Komisyon oranları bakımından diğer borsalara göre daha fazla olabilmektedir.

Kripto Para Siteleri: Okex Borsası

OKEx borsası kripto para siteleri arasında bir diğer seçenektir. Kaldıraçlı işlemlere onay vermekte olup vadeli işlemler yapılabilmektedir. Çok sayıda dijital para birimi ile alışveriş gerçekleştirilebilmektedir.

Türkçe dil desteği olan birim komisyon oranları Binance ve Coinbase ile karşılaştırıldığında daha düşük olabilmektedir.

Kripto Para Siteleri: BTCTURK Borsası

Eğer en iyi Türk Bitcoin borsası arıyorsanız BTCTurk yapabileceğiniz tercihler arasınaddır. Zira Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Üyelik kaydı alınırken T.C. Kimlik numarası, isim-soyisim, cep telefonu, e-mail gerekir. Onay için Selfie de istenmektedir. BTCTurk, yapılan işlem arttıkça komisyon oranını düşürmektedir.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment