Galatasaray’dan Sponsorluk Anlaşması Açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş., Malezya merkezli dijital çözümler firması Serwin Global Solutions ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu sponsorluk, Galatasaray’ın 2024/25 ve 2025/26 sezonlarında Türkiye Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak. Anlaşma kapsamında Serwin Global Solutions, forma sırtı ve çeşitli reklam haklarına sahip olacak.

Anlaşmanın yıllık değeri 3.155.000 Amerikan doları + KDV olarak açıklandı. Dijital spor haberleri alanında faaliyet gösteren Serwin Global Solutions, “Meritking.news” markasıyla bu iş birliğini yürütecek. Galatasaray’ın bu sponsorluk anlaşması, kulübün finansal kaynaklarını artırırken, aynı zamanda dijital platformlarda da daha fazla görünürlük sağlamasına yardımcı olacak.

Bu sponsorluk anlaşması, Galatasaray’ın marka değerini yükseltmek için atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray hisse son dakika itibariyle 7.30 liradan işlem görmektedir.

kriptoborsa.com.tr adresimizde yayınlanan hiçbir yazı veya içerik yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.
2024/25 Galatasaray forma reklamıDijital spor haber sponsorluklarıgalatasaray hisseGalatasaray sponsorluk anlaşmasıGalatasaray sponsorluk gelirigs hisse yorumSerwin Global Solutions sponsorluğu
Comments (0)
Add Comment