Huobi Borsası Güvenilir Mi?

Huobi borsası güvenilir mi? dünyada önde gelen bazı kripto para borsası mevcuttur. Huobi kurulduğu günden itibaren bu zamana gelene kadar en çok üzerine düşündüğü maddelerden biri kullanıcının güvenirliğini sağlamaktır. Huobi borsa güvenliği açısından diğer borsa firmalarına göre daha güvenilir bir nitelik taşımaktadır. Bu yüzden de ciddi anlamına yatırımlar yapmış ve günümüz kullanıcıları tarafından aslında en güvenilir borsalardan biri olarak kabul edilir hale gelmiştir. Huobi borsası güvenilir mi?

Huobi Global 2013 yılında kurulmuştur. Bu zamandan günümüze gelene kadar ciddi anlamda bir siber saldırıya maruz kalmadığı gibi hacklenme durumu olmayan nadir borsa çeşitlerinden biridir.

Bu özelliği sayesinde kripto para borsaları arasında Forex ve diğer finansal kurumlara göre çok büyük önem taşıyan markalardan biridir.

Garklı borsaların zaman içerisinde saldırıya uğraması da bu haberin yayılması da aslında tamamen bir tuzaktır.

Huobi borsası

Güvenilir bir kripto para olan Huobi borsası için ilk öncelik hiçbir şekilde siber saldırıya uğramamış olmasıdır. Ayrıca her şeyden önce kullanıcının güvenliğinin en önemli nokta olduğunu düşünen bu firma tamamen kullanıcı ve müşterilerinin haklarını savunan nadir markalardan ve firmalardan biridir.

Kripto dünyasında kimlik sisteminin olmaması sebebiyle de güvenli bir şekilde para yatırmayı ya da çekmeyi düşünen tüm yatırımcıların bu firma sayesinde çok daha rahat ve güvenli alışveriş yaptığı söylenmektedir.

Kullanıcıların kripto parasını güvenle yatırabileceği ve güvenli bir şekilde işlemini yapabileceği bir firmadır ve güvenlik alanında sektörün lideri olarak da bilinmektedir.

Huobi Borsası Güvenilir Mi?

Huobi Global 2013 yılı ile birlikte kurulmuş ve CEO’su Leon Li bilgisayar mühendisi mezun olduktan sonra kripto para ekonomi sistemi ile ilgilenmiş ve kurucu olmak için birçok görevlerde çalışmıştır.

2013 yılına gelindiğinde ise kripto para dünyasının büyümesi ile birlikte büyük bir kesim tarafından çok fazla rağbet görmüştür. Bu sayede yeni borsaların açılmasına büyük bir yardımcı olmuştur.

Huobi borsası

Çin’deki en yüksek hacimli borsaya sahip olan bir firmadır. 2016 yılı ile birlikte dünya genelindeki kripto para ticaretinin yaklaşık %60’ını elinde tutmaktadır.

2017 yılı ile birlikte Çin hükümetinin kripto para yaklaşımlarını ve borsanın yasaklanması ile birlikte bir yavaşlama dönemine girmiş, farklı bir strateji deneyerek Güney Kore’ye taşınmıştır.

Bu sayede geniş kitlelere ulaştığı gibi şirket çok daha hareketlenmiştir.

  • Singapur,
  • Japonya,
  • Hong Kong,
  • ABD

Ofisleri açmış ve 2019 yılı ile birlikte Huobi Türkiye ofis kurarak Türk kripto para yatırımcıları arasında en fazla ilgi gören firmalardan biri haline gelmiştir.

Neden Huobi Global Tercih Etmeliyiz?

Kripto para hayatımıza girdiğimizden beri aslında güvenirlilik de bir o kadar düşmektedir. 2009 yılı ile birlikte ilk defa Bitcoin ile tanıştık.

Türkiye’de çok bilinen bir firma olmadığı gibi dünyada da Kripto firmaları tarafınca bilinmemektedir.

2019 yılı ile birlikte Türkiye’de yasalaşan ve rağbet gören şeylerden biri haline gelmiştir. Bu yüzden de güvenilir bir marka bulmak konusunda çok daha sıkıntılar yaşanmaktadır.

Fakat güvenilirlik konusunda Huobi Global ile çalışabilirsiniz. Kripto para yatırımcılığı konusunda büyük başarılara imza attığı için sizi de tatmin edecek firmalardan biri olabilir.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment