Sene Sonu Yaklaşırken Herkesin Dikkat Etmesi Gereken Kripto Para Yatırım Tavsiyeleri 2021

Kripto para yatırım tavsiyeleri, yatırım günümüzde birçok kişi tarafından avantajlı olarak görülmektedir. Coinler de bu nedenle sıklıkla değerlendirilmektedir. Kripto para önerileri 2021 yılında da geçmiş senelerde olduğu gibi en çok sorulan sorular arasına girmektedir.

Ancak burada bilmeniz gereken yatırımı yapan kişinin siz olmanız gerektiğidir. Dolayısıyla analiz ve tavsiyeler sadece bir görüş niteliğindedir. Dolayısıyla öncesinde araştırma yapmanız, konu hakkında tüm detayları bilmeniz gerekir.

Kripto para önerileri 2021 arıyorsanız, tüyoları da bilmeniz gerekir. Böylece nelere dikkat etmeniz gerektiğini daha iyi anlayabilir, daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada genellikle yapılan hata yatırım ardından coine uzun süreler bakmamaktadır. Ancak anlık değişimler olduğu için bu durum büyük kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Kripto Para Yatırım Tavsiyeleri

Kripto Para Analizi: Bitcoin

Bitcoin kripto paralar arasında ilk sunulan seçenektir. Her ne kadar eski olsa da kripto para analizi içinde genellikle ilk sırada olan yerini korumaktadır. Her ne kadar her coin sistemi güvenlik alsa da Bitcoin biraz daha fazla güvenlidir. Ancak bu durum risk bulundurmadığını da göstermemektedir.

Orijinal bir kripto para birimi olan Bitcoin, tanınırlık ve itibar bakımından da üst sıralarda yer almaktadır. Dünyanın birçok yerinde benimsendiği için kullanımı çok geniştir. Sınırlı sayıda üretilebilecek olması sebebiyle değeri artmaktadır. Bu nedene bağlı olarak artışın ilerleyen dönemlerde de görülebileceği söylenmektedir.

Kripto Para Analizi: Ethereum

Kripto para analizi içerisinde Ethereum, Bitcoin ardından en sık anılan seçenekler arasındadır. Blockchain teknolojisi olup sistemde kullanılan coin Ether olarak bilinmektedir. Coin alrak, Ether üzerine yatırma seçeneği bulunmaktadır. Buna karşılık Blockchain üzerine doğrudan yatırım yapma olanağı henüz yoktur.

Ancak Ether alarak ya da bu zinciri kullanan firmalara yatırım yapmak bir nevi block zincirinin temelini desteklemek olur. Farklı uygulamalara sahip olan Ethereum bu bakımdan büyük bir avantaja sahiptir. Merkezi olmayan bu dijital para biriminin büyük bir potansiyele sahip olduğu belirtilmektedir. Ancak bu durum risk olmadığını da göstermez.

Kripto Para Yatırım Tavsiyeleri

Altcoin hangi siteden alınır? adlı içeriğimizde dikkatinizi çekebilir.

Kripto Para Analizi: Dogecoin

Dogecoin birçok kişi tarafından yaptığı çıkışla tanınmaktadır. Zira günlük yüzde 29 yükselme görmüş, ilk olarak 0.49 Amerikan Dolarını geçmiştir. Kripto para analizi arasında sıklıkla yer verilmekle beraber, riskli durumu da bulunmaktadır.

Bunun temel sebebi ise en başında bir şaka olarak öne sürülmesidir. Bu nedenle rekabet avantajı yer almamaktadır. Buna karşılık internette sıkça adı geçmesi ve tanıtımının Elon Musk gibi kişiler tarafından da yapılması artış göstermesine neden olmuştur.

Kripto Para Tüyoları

Kripto para üzerine yatırım yapacaksanız, tavsiye yerine kripto para tüyoları oldukça önemlidir. Bir tavsiyeyi, analizi okumak ve vakit ayırmadan, acele hareket etmek olumsuz sonuçlar doğurur. Zira hem sistemi hem de Blockchain sistemini bilmeniz gerekir. Yatırım yapacağınız şeyi bilmiyorsanız, bu dünyaya girmek daha başından tehlikeli bir durumdur.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment