Rus Gazprom yeni ödeme sistemi için alıcılarına bilgi yolladı!

Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi dün imzalamış, rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı kontratlarının durdurulacağını açıklamıştı. Rus Gazprom, yaşanan gelişme sonrası müşterilerine yeni ödeme sistemine ait bilgilendirme notu yolladı.

Yeni kararnameye nazaran belirlenen bankada Avrupalı alıcılar için euro ve ruble cinsinden iki hesap açılacak. Gazprombank da aracı fonksiyonu görerek parayı müşteri ismine rubleye çevirebilecek.

Gazprom mevzu hakkında yaptığı açıklamada “Rus şirketi olan Gazprom Rusya’nın maddelerine şartsız ve tam manasıyla riayet etmektedir. Gazprom emniyetli bir ortak ve müşterilerine gaz sevkiyatlarını güveli biçimde gerçekleştirmeye devam ediyor” sözlerine yer verdi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ripple son dakika haberleri ve Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için Bitcoin Nedir? Bitcoin Güvenilir Mi? (En Detaylı Bitcoin Rehberi) haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

GazpromrubleRus
Comments (0)
Add Comment