Rusya’dan doğalgaz sonrası yeni bir hamle daha!

Rusya, rus doğalgazından sonra başka ürünler içinde ruble ile ödeme sistemine geçmeyi planlıyor.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın, doğalgaz ihracatı için uygulanan ruble ile ödeme sisteminin başka ihracat kalemlerinde de uygulanacağından emin olduğunu belirtti.
Kremlin Sözcüsü, Rus devlet kanalı Rossiya-1’e yapmış olduğu açıklamalarda, Rusya’ya yönelik yaptırımlar ve Rus gazının ihracatında uygulanmaya başlanan rubleyle ödeme sistemine dair bahiste bulundu.
Rusya’ya karşı tarihte gerçekleşmiş en geniş yaptırımlarının uygulandığını işaret eden Peskov, “Bu, uluslararası ödemelerin bel kemiği olan dolar ve euro ya olan güvenin erozyona uğramasıdır ve aşınma süreci hızlanıyor. Bu süreç durdurulamaz, artarak devam edecek.” dedi.
Peskov, Rusya’nın doğalgaz ihracatında elde ettiği gelirlere “el konulmaması” için rubleyle ödeme sistemine geçtiklerini belirterek, “Gelecekte bu sistemin başka mal gruplarına da uygulanacağından şüphem yok. Dış ticaret ilişkilerimizde giderek daha fazla yer alacak.” dedi.

Peskov, Londra’nın “suçlu ve hırsızlar” için bir cennet haline geldiğini belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bir yerlerde para çalan kötü insanlar, son 20 yıldır Londra’da bir araya geliyor. Londra’da bu hırsızlara saygı gösteriyorlar ve onlar da çaldıkları paraları harcıyor. Bizim emniyet birimlerimizle bu insanların sınır dışı edilmesi için hiçbir şekilde iş birliği yapılmıyor. Orası suçlular için gerçek bir cennet.”

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2021 Yılının Sonuna Yaklaşırken Hangi Altcoin Alınmalı” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinÖdemePeskovRusSistemin
Comments (0)
Add Comment