Token Coin Fiyatları

Token coin fiyatları, kripto para birimlerinden birini oluşturan Token bağımsız blok zincir üzerine inşa edilmeyen ve hali hazırda bulunan blok zincire entegre edilen kullanılan bir değer olmaktadır. Token farklı bir kripto paranın blok zincirini oluşturur ve birim değere sahip olmaktadır. Token Coin fiyatları en iyi şekilde Coinmarketcap üzerinden takip edebilirsiniz.

Blockchain sisteminde kullanılan Token herhangi bir kripto parayı temsil edebilir. Dijital olarak kullanılan Token aynı zamanda bir değeri veya bir ürünü temsil edebilmektedir. Token coin genellikle borsalarda halka arz edilen şirketlerin kitle satışında fon toplamak amacı ile kullanılır.

Token Nedir

Bir kripto para birimi kendi blok zincirine sahiptir Token nedir konusunda ise merkezi olmayan uygulamaların oluşturulmasını kolaylaştırır ve Bitcoin, Ethereum, Waves gibi bir blokzincir üzerinde inşa edilmektedir. Token paralar aslında içsel değerinden daha büyük bir değeri temsil eder.

Token Coin Fiyatları

Token’lar Blockchain teknolojisi konusunda üç ana token çeşidine ayrılır, bunlar hisse senedi tokeni, hizmet tokeni ve menkul kıymet tokeni olmaktadır. Günümüzde bulunan Tokenler genellikle Ethereum blok zinciri üzerinde bulunur.

Token Coin Nasıl Alınır?

Token coin konusunda kripto para piyasasında hızla popülerliğini arttırmaktadır. Öncelikle Token Coin satan bir siteye girmelisiniz ve sonrasında KYC işlemlerinizi yaparak cüzdanınıza para atmalısınız. Genel olarak popüler olan tokenler takım tokenleri olmaktadır. Bazı Token coin fiyatları şu şekildedir,

  • Tether 8,97 TL
  • Uniswap 219 TL
  • Chainlink 234 TL
  • SHIBA INU 0,0002733 TL
  • Axie Infinity 1,053 TL
  • FTX Token 0,77 TL
  • Dai 8,97 TL
  • CAKE 171 TL

Gibi tokenler olmaktadır, daha fazla token fiyatı için Coinmarketcap üzerinden bakabilirsiniz. Bununla birlikte Takım Tokenleri de bulunmaktadır. Bu takımlar popüler takımlarla Türk takımları olmaktadır. Bununla birlikte dünya takımlarının da Token’lar bulunmaktadır.

Token Listesi

Token’lar fiyatları sürekli olarak değişmektedir, bununla birlikte taraftar Token’lar genellikle sahiplik, üyelik kanıtı gibi temsil edilen varlıklar olmaktadır. Bununla birlikte taraftar tokenleri pek çok borsa üzerinde bulunmaktadır. Token listesi konusunda özel taraftar tokenleri alarak destekledikleri takımları etkilemek için oy hakkı elde edebilmektedirler. Taraftar tokenleri konusunda,

Token Coin Fiyatları
  • Galatasaray token, 4 Şubat 2020 yılından beri piyasa da bulunuyor ve birçok borsa üzerinden GAL olarak alabilirsiniz.
  • Fenerbahçe token, Paribu iş birliği ile 9 Ağustos 2021 tarihinde piyasaya sürüldü ve Paribu üzerinden alabilirsiniz.
  • Beşiktaş yani BJK token henüz çıkmadı fakat kısa süre içerisinde geleceği tahmin ediliyor.
  • TRA yani Trabzonspor coin hakkında 22 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürüldü ve Paribu üzerinden alabileceksiniz.

Taraftar coinler genel olarak yatırılan kripto paralar gibi olmaktadır, özellikle bazı kripto para borsaları üzerinden pek çok farklı kararlarda söz hakkı elde edebilirler. Maç günü deneyimlerinden faydalanabilir ve bununla birlikte tuttuğunuz takımın taraftar tokenleri alabilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment