2021 yılının sonuna yaklaşırken Kripto dünyası için bir haberde hepimizin yakından tanıdığı basketbol takımından geldi! Ödemelerini Kripto ile yapacak!

Milyarder iş adamı aynı zamanda NBA’de Houston Rockets takımının sahibi Tilman Fertitta Bitcoin ile ilgili kripto borsasına sarsıcı bir adım atıyor.

NYDIG ve Tilman Arasında Büyük Ortaklık! 

NYDIG, dijital paraların kullanımını arttırmak için planları kapsamında NBA’de yer alan Houston Rockets ekibine ödenmesi gereken ücretlerin büyük bir kısmını Bitcoin ile yapacak.

16 Kasım’da yapmış oldukları açıklamada Houston Rockets, yasal dijital ödeme ağı partnerleri olarak NYDIG (New York Dijital Yatırım Grubu) ile ortaklık yapacaklarını belirttiler.

houstan ve nydig arasında dijital ödeme ortaklığı

 

New York Dijital Yatırım Grubu ile bu anlaşma neticesinde, ünlü NBA takımının sahibi olan Tilman Fertitta için yeni bir planlarının küçük bir parçası. Tilman Fertitta aynı zamanda bir restaurant grubunun sahibi ve sahibi olduğu restaurantlar için bir kripto ödüllü sistem uygulaması başlatacaklarını belirtti ve şuan Bitcoin ile harcama opsiyonunun hizmete sundu.

Tilman Fertitta Kimdir?

63 yaşındaki ünlü milyarder, Teksas’da doğmuştur ve ataları Sicilya’dan göç etmiştir. Restaurantlar ve diğer atılımlarıyla birlikte 6.1 milyar dolar varlığı bulunan milyarder, Amerika’da otel ve birkaç kumarhanenin de sahibi. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda sahibi olduğu NBA takımında dijital para ödemesi yapacağını duyurması kumarhane ve otel işletmeleri için yeni ödeme duyurularında bulunması adına yalnızca bir başlangıç gibi gözüküyor. Fertitta, Forbes’te en varlıklı Amerikalılar sıralamasında 158. olarak yerini aldı.

Ayrıca “2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

kripto
Comments (0)
Add Comment