1 NFT 1 ARABA SATIN ALIR MI?

NFT Nedir? 

‘’NFT nedir?’’ sorusunu kendinize sorduğunuzu duyar gibiyiz.
NFT takas edilemez jeton, ya da İngilizcedeki popüler ismiyle Non-Fungible Token, dijital bir varlığın benzersiz olduğunu ve bu nedenle birbirinin yerine geçemeyeceğini onaylayan, blok zinciri adı verilen bir dijital defterde
depolanan veri birimidir.

nft nedir

1 NFT 1 ARABA SATIN ALIR MI?

NFT Türkiye’nin ilk koleksiyon sahipleri ünlü isimler oldu. Bununla birlikte NFT Türkiye’nin öncü isimlerinden olan sosyal medyada İnstagram Doktoru olarak tanınan başarılı Sosyal Medya Stratejistlerinden Ali Yalçın, NFT’nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Ali Yalçın, ‘’bazı ünlü NFT koleksiyonlarından olan Bored Ape, VeeFriend, CryptoPunk, Genesis Estate yaklaşık 1.000.000₺’nın üzerindeki fiyatlar ile alıcılarıyla buluşuyor.’’ dedi. Ünlü stratejist Dr. Ali Yalçın sözlerine şöyle devam etti. ‘’ Yurtdışında yaşanan bu örnekler çok ekstrem gibi gözükse de Türkiye’de NFT ve Sosyal Medya Platformları hakkında danışmanlık alarak, paralarını doğru şekilde kullanan kişilerin, rahatlıkla bir NFT kazancı ile bir araba parası elde edebileceklerini.’’ söyledi.

‘’ Kripto paralar, NFT dünyasına hizmet etmesi için oluşturuldu. Bugün ise NFT’ler, Metaverse dünyasına hizmet etmek için oluşturuldu. Kim bilir Metaverse dünyası neye hizmet edecek?’’ Bu sözleri ile Türkiye’de ve yurtdışında büyük yankı uyandıran Dr. Ali Yalçın, aynı zaman da NFT’ye olan ilginin de artmasını sağladı.

NFT DANIŞMANI DR. ALİ YALÇIN KİMDİR?

Sosyal Medyada Dr. Ali Yalçın olarak tanınan Ali Yalçın, NFT Danışmanlığı yapmaktadır. Türkiye’nin en başarılı Sosyal Medya Stratejistlerinden biri olan Ali Yalçın, İnstagram Zenginler Kulübü kitabıyla başarılı bir stratejist olmaya ve dr.aliyalcin olarak İnstagram üzerinde varlık göstermeye devam ediyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “NFT’leri Değerli Kılan Nedir?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

NFTNFT Yatırımları
Comments (2)
Add Comment
  • cafer

    Girmek lazım bu nft ye

  • Creator

    1 milyon neymiş be biz 001 eth ye satamıyoruz