Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2023-2024

Bugün ki yazımızda Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? sorusunun cevabını sizlerle paylaşacağız. Peki BSC ağında token çıkarmak kolay mı? Cointool ile bsc ağında token çıkarma adımlarını sırayla sizlerle paylaşıyoruz işte tüm detaylar..

Neden Binance Smart Chain Ağı? 

Düşük transfer ücretleri nedeniyle token üretmek isteyenler için Binance Smart Chain ağı oldukça ideal bir ağ oldu. Özellikle son 2 yıldır çıkan iyi tokenlerin çoğu BSC ağında çıktı. BSC ağı sadece transfer ücretleri değil diğer borsalara kolay entegre olan sistemi, pancakeswap gibi merkezi olmayan sistemlerin kullanışlığı ve Binance Borsası faktörleriyle Ethereum’un yerini aldı diyebiliriz. Bu makalemizde sizlere Cointool üzerinden nasıl token çıkarabilirsiniz konusunu anlatacağız. Eğer kendiniz bir kontrata sahipseniz sizin için bu tokeni çıkartma maliyeti 5 dolar civarı olacaktır. Fakat cointool üzerinden token çıkarmak isterseniz 1 BNB’yi gözden çıkarmanız gerekmektedir. Daha sonraki makalelerimizde sizlere kendi kontratınızla token nasıl üretilir anlatacağız. Fakat bu işin içerisindekilerin yorumuna göre Cointools bu konuda oldukça iyi bir sistem kurmuş. Ve gerçekten 1 BNB’yi değer deniliyor. Biz de bu söylemlere göre sizlere token çıkartma konusunu resimli olarak anlatalım.

Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? (Adım Adım Resimli Anlatım)

Cointool web sitesine girin. Web sitesine girdiğinizde Chrome’da plugin olarak yer alan Metamask’ı açın. Eğer eklentiyi indirmediyseniz indirin.

metamask

Metamask ile Cointool bağlantısını kurduktan sonra aşağıdaki fotoğrafın sol tarafındaki Create Token yani Token Çıkar sekmesine tıklayınız. Ardından ETH, BSC gibi hangi ağ tabanında çıkarmak istiyorsanız onu seçiyorsunuz. Biz kırmızı ok ile belirtmiş olduğumuz BSC ağını tercih ediyoruz.

cointool ile bsc ağında token çıkarma

Token name: Buraya tokenin adını yazın. Örnek: Kripto Borsa

Symbol: Buraya tokenin kısaltmasını yani symbolünü yazın. Örnek: KTB (KriptoBorsa Token)

İntial Supply: Buraya kaç adet üreteceğinizi yazın.

Decimal: Buraya kaç decimal olacağını yazın. 18 decimal idealdir.

Daha sonra aşağıdaki Create Token butonuna tıklayarak 1 BNB yaklaşık bir ücretin ödemesini yaparak token oluşturabilirsiniz. 1 BNB TRY karşılığı yaklaşık 6500 Türk lirasıdır.

Bu fonksiyonları kullanarak tokeninizi çıkarabilirsiniz. Ayrıca Cointools’ta Deflasyon özellikle ve yakım özellikli fonksiyonlarla da token çıkarmak mümkündür. Farklı bir makalemiz de de sizlere nasıl deflasyon özellikli token çıkarılır anlatacağız. Fakak her alım satım da yakım konusu oldukça detaylı bir konu olduğunda dolayı farklı bir makalede bahsedeceğiz.

Tokeni buradan çıkardıktan sonra verfiy yapmanıza gerek yoktur. Cointools otomatikman tokeni verify yapmaktadır. Her alım satımda yakım özellikli ve vergi özellikli tokenler oldukça avantajlıdır. Fakat o tokenlerin dezavantajları da bulunmaktadır. Mesela direkt olarak alım satım bulunan borsalarda tokeniniz yer alamayabilir. Bu sebepten dolayı tokeninizi deflasyon özellikli mi deflasyon özelliksiz mi olacak başından iyice düşünmelisiniz. Eğer sonradan bu tarz borsalarda yer almak istediğiniz de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayrıca tokeninizin bsc ağında profilini de oluşturmanız gerekmektedir. Tokeninizi  çıkardığınız anda tokeninizin bscscan.com profilinde profil bilgileri bulunmaz. Onaylatmanız gerekir. Sitede üye olup onaylatırsanız artık bsc token profilinde resminiz görünmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “BSC Ağında Token Çıkarmanın Maliyeti Nedir ?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance smart chainbnbbsc ağıcointooltoken çıkarma
Comments (0)
Add Comment