Bedava Coin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022

Kripto borsa sitelerine gün geçmiyor ki yeni coin eklenmesin. Kripto borsa sitelerindeyse çeşitli üyeliklerde bedava bonuslarla coin kazanma şansı tanıyabiliyor. Kendi coinini üretmiş olan bir çok kripto borsa siteleri genelde kendi coinlerinden bir çok bonus fırsatları tanıyabiliyor. Aynı siteler düzenli olarak kampanya yapabilmekte. Sizler için 2022 Bedava coin veren kripto para sitelerini listeledik.

Dikkat! Bu bonuslar makalenin incelendiği tarihe göre kampanyaları bitmiş olabilir. Üyelik kaydını tamamlamadan önce web sitelerin ana sayfasından veya resmi instagram ve twitter sitelerinden inceleyiniz ve üyeliğinizi tamamlayınız. Bonus alamadığınız taktirde kriptoborsa.com.tr olarak hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmemekteyiz.

Celcius Ağı Nedir? Celcius Ağı Güvenilir mi?

Celcius, kendi ağına kayıt olan herkese yatırım yaptığınız taktirde Bitcoin’de 600$’a kadar bonus sağlamaktadır. Celcius ağının işleyişi günümüz bankaların çalışma işleyişine benzer olarak, yatırımcılara faiz sağlar. Celcius ağı güvenilir mi olarak soracak olursanız; 1 milyonun üzerinde üye ve 28 milyar dolar hacmi sahip olan bir piyasa yani görünüş itibariyle Celcius ağı güvenilir olarak kabul edilebilir. Celcius ağını ve kampanyalarını incelemek için buraya tıklayınız.

celcius network

BlockFi Nedir? BlockFi Güvenilir mi?

Kripto paranız var ve hiçbir al-sat yapmıyorsanız, sizde pasif gelir elde etmek istemez misiniz? BlockFi üzerinden almış olduğunuz kripto para uyumlu visa kredi kartıyla yapmış olduğunuz her alışverişinizde size %1.5 oranından %3.5’a kadar geri coin kazandırmakta. BlockFi, yatırımcılarına yalnızca Bitcoin aldırmıyor aynı zamanda Bitcoin’de kazandırıyor. BlockFi güvenilir mi sorusuna gelecek olursak; 1 milyonu aşan müşteri ve 10 milyarı aşan varlıkların yanı sıra Forbes ve Yahoo’dan da ayrıca destek almıştır. Bunlara bakarsak BlockFi güvenilir bulunabilir diyebiliriz.   BlockFi hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

blockfi bedava coin

Coinbase Nedir? CoinBase Güvenilir mi?

Coinbase, işleyiş itibariyle al-sat yapılan bir ticaret platformu olmasına rağmen kendi bünyesinde kripto borsasıyla ilgili tecrübe edindirmek amaçlı ortalama 25$ civarında coin de bedava bonus olarak verebiliyor. Kayıt olarak 5 dolar civarı coin kazanımı sağlayabilirsiniz. Başkalarını davet ettiğiniz zaman ise sizlere 10$ civarı bedava coin vermekte olup hesabınızda bulunan coinler için günlük bonuslar vermektedir. Coinbase güvenilir mi sorusuna gelecek olursak: Coinbase kripto borsa dünyasının en eski kuruluşlarından biri olarak piyasada bilinen, güvenilir ve yer edinmiş bir kuruluştur. Coinbase hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

coin base bedava coin

Crypto.com Nedir? Crypto.com Güvenilir mi?

Crypto.com, nakit ödeme sağlayan Visa ortaklığıyla, Visa kartı hizmetleri sunan bir ödeme kuruluşudur. Şirketi diğer banka ve kuruluşlardan ayıran en önemli farklılığı tüm ürün ve hizmet alımlarında %1 ve %5 arasında geri ödeme sağlamakta. Aynı zamanda yatırdığınız miktara ve vadeye bağlı olarak %14 civarına kadar coin kazandırma imkanı sunuyor. Crypto.com güvenilir mi sorusuna gelecek olursak: PSG futbol takımı, UFC dövüş organizasyonu, Aston Martin, LOL FNC takımı gibi birçok ortaklık anlaşmaları mevcut olan cyrpto.com hızlı sistemiyle ve yüksek işlem hacmiyle kullanıcılarından yüksek not alıyor ve güvenilir bulunuyor. Crypto.com hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

crypto.com bonus coinleri

Voyager Yatırım Nedir? Voyager Yatırım Güvenilir mi?

Voyager Yatırım, hem al-sat yapabileceğiniz hem çevrenize para gönderebileceğiniz bir ticaret platformudur. Voyager yatırımda ödül sistemi bulunmaktadır. 30’un üzerinde kripto parada yıllık %12 civarı bonus vermekte. Bonus alabilmek için kriptolarınızı Voyager’da tutmanız gerekiyor ve her ay sonu ödülleriniz hesabınıza eklenmektedir. Voyager, çevrenizi davet ettiğiniz taktirde 100$ veya daha fazla ticaretini tamamlayan her kullanıcı için hem kullanıcıya hem referans olan kişiye 25$ değerinde bedava bonus coin vermekte. Voyager Yatırım güvenilir mi diye bakacak olursak: dolandırıcılığa karşı gelişmiş sistem koruması mevcut, sistem içerisinde bulunan paralarınız FDIC tarafından sigortalı olmakla beraber halka açık bir şirkettir. Voyager Yatırım hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

voyager bedava coin

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Bybit Güvenilir mi?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

bedava bonusbedava coinbonus coinCoinkripto para
Comments (0)
Add Comment