Altın yatırımcılarını üzen rapor! Altında düşüş sürüyor! 24.11.2021

Altın yatırımcılarını üzen rapor! Altında düşüş sürüyor!

Bu hafta önemli bir derecelendirme kuruluşu altın yatırımcılarını üzen raporunu yayınladı. Amerikan değerleme kuruluşu Fitch, altın fiyatlarına değindi ve bir rapor yayınladı. Fitch raporuna göre bu değerli metalde ileriye yönelik ciddi bir düşüş beklentisi olduğunu belirtti.

ons fiyatı düşüyor

Altın yatırımcılarını üzen rapor!

Fitch Derecelendirme Kuruluşu, kısa bir süre önce yayınladığı belgelerde altın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu belgeler sürekli yükselmesini planladıkları altın yatırımcılarını üzdü. Pandemi koşullarıyla beraber ekonominin bozulmasından bu yana altın yastık altına konulacak en güvenli yatırım aracı görülmüştü. Bu şekilde bir anda tahmin edilenin çok üstünde bir talep ortaya çıkınca ONS fiyatı 2.000 dolar seviyelerine yaklaşmıştı. Fitch, bu fiyatların uzun vadeli olmayacağını ve ileriye yönelik 1.300 dolar seviyelerine tekrardan döneceğini düşünmekte.

Tabi bu süreç uzun olduğu zaman uzmanlara göre fiyat tahmininde bulunmak bir o kadar da zor olabiliyor. Çünkü tekrardan araya salgın süreci, savaş, doğal afet gibi etkenler girebiliyor. Bu tarz etkenlerin girmesiyle de fiyat tahminleri oldukça zorlaşabiliyor. Tekrardan böyle durumlar oluşursa bu tahminlerin tekrardan değerlendirilmesi anlamını taşımaktadır.

ONS Fiyatı Keskin Düşüş Yaşadı

Bir önceki hafta 1.890 seviyelerinde olan ve iyi bir performansla daha da yükselmesi beklenen ONS fiyatının, bu haftanın başlamasıyla beraber düşünülenin aksine keskin bir düşüş yaşadı. ONS 17 Kasım Çarşamba günü 1.868 dolar iken bugün 24 Kasım Çarsamba günü 1.785 dolar civarında işleme açık al-sata devam ediyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bedava Koin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altınekonomi
Comments (0)
Add Comment