Binance 3x 5x Nedir? Kazanmaya Hazır Mısınız?

Binance 3x 5x Nedir? 

Binance borsası, yatırımcılarına hemen hemen her türlü finansal işlemi gerçekleştirmeleri için gerekli araçları sağlayan platformlardan biridir. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, müşterilerin her türlü gelişmiş finansal işlemi yürütmesine olanak tanır. Binance  3x 5x gibi kaldıraçlı işlemler, yatırımcılar tarafından en sık kullanılan finansal işlemlerden biridir. Birçok yatırımcı Binance’de bu şekilde işlem yaparak önemli miktarda para kazanıyor. Ancak bu işlemler yüksek düzeyde risk taşır.

Pek çok bankada ve bazı yatırım platformlarında aşina olduğumuz bir margin işlemi tanımlayacak olursak, yatırımcının mevcut teminatı veya platform tanımlı teminat kadar istenilen pozisyonlarda işlem yapılmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Bu tanım kafa karıştırıcı, marjlı veya kaldıraçlı işlemler gibi görünse de kripto para piyasasında en sık kullanılan yatırım işlemlerinden biridir.

binance 3x 5x

Binance 3x tanımı ve nasıl kullanılır?

 

Binance 3x, yatırımcının 3x kaldıraçla işlem yapma kabiliyetini ifade eder. Başka bir deyişle, yatırımcı belirtilen teminatla 3x veya üç kez uzun veya kısa borsa işlemi başlatır. Binance 3x ile yatırımcının 3 kat teminatlı işlem yaptığını ve kârını 3 kat arttırdığını söyleyebiliriz. Benzer şekilde, uygun pozisyon bu oranda değiştirilmezse, yatırımcı yatırımının üç katına kadar kaybedebilir.

 Binance 5x tanımı ve nasıl kullanılır?

Binance 5x işlemi, bir margin işlemi olması bakımından Binance 3x işlemiyle temelde aynıdır. İki anlaşma arasındaki tek fark, kullanılan kaldıraçtır.

Müşteri teminatını 5 kata kadar artırabilir ve Binance 5X kullanarak uzun veya kısa bahislere girebilir. Yatırımcı bu anlaşma ile  yatırımının 5 katına kadar faydalanabilir. Elbette bunun tersinin doğru olması da mümkündür. Yatırımcı aldığı pozisyonlarda tersine kalırsa, yatırımının 5 katına kadar kaybedebilir.

Binance 5X’i kullanmak için, takas etmeyi düşündüğünüz Coin’lerin bu işlem için uygun olduğundan emin olun. Bunu kontrol altında tutmak için takas etmek istediğiniz Coin’in yanında küçük göstergeli 5x ifade olup olmadığını kontrol edin.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance Kimlik Doğrulama Hatası Çözümü (Resimli Anlatım – 2022)” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance 3x 5xbinance kaldıraçbinance kaldıraçlı işlem
Comments (0)
Add Comment