Binance Kimlik Doğrulama Hatası Çözümü (Resimli Anlatım – 2022 – 2023 )

[rtoc_mokuji title=”” title_display=”” heading=”” list_h2_type=”” list_h3_type=”” display=”” frame_design=”” animation=””]

Güvenilen kripto para borsası Binance kimlik doğrulama hatası alıyorum çözümü nedir? Binance kimlik doğrulaması hatası için ne yapabilirim? Yeni gelen düzenlemelerle birlikte artık Binance kimlik doğrulaması yapmadan işlem yapmak mümkün değildir. Peki Binance Kimlik Doğrulaması Nasıl Yapılır? 2023 Binance kimlik sorunu çözme işlemleri nasıl yapılır? Binance kimlik doğrulama hatası çözümü için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

Binance Kimlik Doğrulaması Nereden Yapılır?

Hesabı doğrulatmak için öncelikle Binance borsasına üyelik yapmanız gerekmektedir. Henüz Binance Borsasına üyelik yaptırmadıysanız buraya tıklayarak üyelik kaydınızı yapabilirsiniz.

Neden Binance Kimlik Doğrulaması Yapmam Gerekiyor?

Kimlik doğrulama kullanıcıları tüm yasal olmayan saldırılardan korumak için istenir. Hesabınızda para aklama, terörizm, kaçakçılık vs. gibi bir çok saldırılardan korumak amacıyla kimlik doğrulaması istenmektedir.

Binance borsasının bütün hizmetlerine erişim sağlamak istiyorsanız kimlik doğrulamasını tamamlamanız gerekmektedir.

Adım Adım Binance Kimlik Doğrulama Rehberi

 1. Binance borsasına üyelik yaptırdıktan sonra hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere [Identification] üzerine tıklayınız.  Identification  yerine  [Kimlik]  olarak görebilirsiniz.

binance kimlik doğrulama

2. Çıkan sekmede [Get Verified] yani [DOĞRULA] seçeneğine tıklayınız.

binance kimlik doğrulama hatası

     3. Açılan sayfada aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere kimlik doğrulamalarıyla birlikte günlük ne kadar yatırma-çekme limitinizin ne kadar olduğunu görebileceksiniz. Yatırma ve çekim limitleri, ülkeden ülkeye göre farklılık göstermektedir.

Yukarıdaki görselde kırmızı kutu altına alınmış olan [Start Now] yani [Hemen Başlayın] butonuna tıklayınız.

4. Yeni açılan sekmede karşımıza [Select Country] yani [Ülke/Bölge Seç] kısmından ikamet ettiğiniz ülkeyi seçiniz. Kimlik belgenizde bulunan ülkeyle aynı olduğu dikkat ediniz. Gelen sekmede en çok tercih edilen [Kimlik Kartı] sekmesidir.

5. [Continue] yani [Devam Et] butonuna tıkladıktan sonra Binance sizden kimliğinizin ön ve arka yüzünün ayrı ayrı fotoğrafını yüklemenizi isteyecektir.

Binance Kimlik Doğrulaması yaparken en çok karşılaşılan sorunlar arasında kimliğinizi çekerken kalitesiz çözünürlüğü fotoğraf olmasından kaynaklıdır. Binance Kimlik Doğrulama hatası yaşanan temel sebep budur. Yukarıdaki görselimizde gördüğünüz üzere Binance sizden net bir fotoğraf istemektedir.

Bu adımları sırasıyla izledikten sonra Binance sizin bilgilerinizi incelemeye alacaktır. Başvuru onayı almanız halinde e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz.

Binance borsasında yapacağınız bu kimlik doğrulamasından eğer red alırsanız günde en fazla 10 kez başvuru yapılabilir. 10 kez red almanız halinde 24 saat beklemek zorundasınız. 24 saat geçtikten sonra kimlik doğrulaması için tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Kimlik Doğrulama Başvurum Kadar Sürede Sonuçlanır?  

Çoğunlukla kimlik doğrulamaları 1-2 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. Yoğunluk oluşması halinde bu süre 24-48 saatlik süreye kadar uzayabilir.

Binance Kimlik Doğrulama Kamera Hatası Yaşayanlar

Binance kimlik doğrulama hatalarından en sık rastlanılan bir başka hata ise kimlik doğrulaması yapıldığı sırada kameranızın açılmaması. Bunun çözümü çok basit. Telefon ayarlarınızdan Binance Uygulamasının Kamera erişimine izin vermeniz yeterli olacaktır.

Binance Kimlik Bilgilerimizi Vermek Güvenli Mi?

Binance şuan tüm dünyada kullanılan bir borsadır. Binance borsasına kimlik bilgilerinizi veya adres bilgilerinizi vermeniz konusunda herhangi bir güvenlik problemi yaşamazsınız. Aksine Binance sizin bilgilerinizi sizi korumak için almaktadır.

Binance sizin kişisel bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmaz.

Binance Kimlik Doğrulama Hatası Almaya Devam Ediyorum Ne Yapmalıyım?

Eğer hala daha Binance Kimlik Doğrulama Hatası alıyorsanız buraya tıklayarak Binance Destek kısmından yetkililerden destek alınız.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance Coin (BNB) Nedir?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance kimlik doğrulamabinance kimlik doğrulama hatası
Comments (0)
Add Comment