Binance Borsasına Para Nasıl Yatırılır? – 2022 – 2023

Binance Borsasına para nasıl yatırılır? Binance tr üzerinden Binance’e para nasıl aktarılır sorularının cevabını arıyorsanız makalemize hoşgeldiniz. Binance para yatırma ile ilgili tüm detaylar..

 

Binance’e para yatırmak isteyen kullanıcılar için iki farklı seçenek bulunmaktadır.

  • Kredi kartıyla kripto alma
  • Binance TR üzerinden para yatırma

Binance TR ile Hesaba Para Yatırma 2022 – 2023

Binance Global’e, Binance TR üzerinden kolayca para yatırabilirsiniz. Öncelikle Binance TR hesabı açarak işleme başlayabilirsiniz. Binance TR’de hesap açmak için gerekli olan işlemleri tamamladıktan sonra uygulamanın sol tarafında bulunan “cüzdan” butonuna tıklayarak yatırmak istediğiniz para birimini seçebilirsiniz. Türk lirası üzerinden işlem yapmak için TRY seçeneğini seçerek işleme başlayın. Karşınıza çıkan sayfada, sol tarafta yeşil renkli olan “Yatırma” butonuna dokunun. Karşınızdaki ekranda, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Diğer bankalar olmak üzere 3 farklı seçenek çıkar. Bu seçenekler üzerinden işlem yapacağınız bankayı seçerek para yatırma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Binance TR’ye sadece kendi adınıza olan hesaplar ile para yatırabilirsiniz.

Binance TR’den Binance Global’e Para Aktarma

Binance TR ve Binance Global hesaplarınız arasında transfer işlemi yapmak için yapmanız gereken ilk işlem hesaplarınızı birbirine bağlamaktır.

Hesaplarınızı birbirine bağlamak için, *Binance Global hesabınıza giriş yaparak “Cüzdan” kategorisinden “Cüzdan Özeti” (1), “Spot Cüzdanı” (2) seçenekleri arasından birini seçin.

binance spot cüzdan
  • Açılan cüzdan sayfasında bulunan sol menüdeki “Binance TR” (1) seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekrandaki “Binance TR’ye bağlan” butonuna tıklayın.
  • Bu işlemleri yaparak Binance Global ve Binance TR hesaplarınızı birbirine bağlayabilirsiniz.

 

Binance Para Aktarma 2022 – 2023 

Binance Global ve Binance TR hesaplarınızı birbirine bağladıktan sonra, hesaplarınız arasında kolayca para aktarma işlemi yapabilirsiniz.

  • Binance TR hesabında bulunan “Cüzdan” menüsündeki “Bakiyeler” seçeneğine tıklayarak işleme başlayın.
  • Açılan menüden sol üstte bulunan “Binance Transfer” butonuna tıklayın. Açılan sayfada Binance TR cüzdanınızdan, Binance Global cüzdanınızdan transferini edeceğiniz coin’i seçerek, coin tutarını da girin ve “onayla” butonunu seçin.
binance transfer
  • Güvenlik doğrulaması aşamasını da tamamladıktan sonra transfer işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

 

Binance Borsasına Para Nasıl Yatırılır? – 2022

2022 yılı için Binance’e para yatırma noktasında şuanda bir güncelleme gözükmemektedir. Var olan güncellemelerden kriptoborsa.com.tr aracılığıyla haberdar olabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance TR Hangi Coinler Var?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance para yatırmapara yatırma
Comments (0)
Add Comment