Binance Global Para Yatırma! 5 Dakikada Para Yatırın!

Binance, bildiğiniz gibi, Türkiye’de faaliyet gösteren küresel bir borsadır. TrBinance şirketin adıdır. TrBinance’ın, Binance’in Türkiye şubesi olduğunu bildiğimize göre biraz daha detaya girelim.

Binance’e para yatırmak isteyen yatırımcılar bunu iki yoldan biriyle yapabilirler. İlk seçenek, kripto para birimleri satın almak için bir kredi kartı kullanmaktır. İkinci alternatif ise TrBinance’ta hesap açıp banka havalesi ile kendilerine Türk Lirası göndermektir. Ardından bu Türk Lirasını kullanarak USDT satın alıp Binance hesabınıza yatırmaktır.

Hesabınıza Giriş Yapın

TrBinance hesabınıza giriş yapmak, Binance Global para yatırma işleminin ilk adımıdır. Mobil uygulamayı kullanmak daha kolay olacaktır. Ardından ekranın sağ tarafında bulunan cüzdan ikonuna tıklayın ve mobil uygulama ile giriş yaptıktan sonra TRY seçeneğini seçin. TRY seçeneğini seçtikten sonra sayfanın sol tarafına gidin ve yeşil renkli “Para Yatır” seçeneğine tıklayın.

binance global para yatırma

Bankayı Seçin

Bir banka seçtikten sonra, Binance Global para yatırmak için size hesap bilgileri verilecektir. Bu hesap bilgilerini seçmek için banka başvurunuzu girip göndermek istediğiniz para miktarını seçmelisiniz.

Bu aşamada bir uyarı vermekte fayda var. TrBinance’a sadece kendi adınıza açtığınız hesaplardan para yatırabilirsiniz. Yani eşin akrabası veya başkası adına açılan hesaplara para yatırılamaz.

binance para yatırma

USDT Satın Alın

Para yatırma işlemi için Binance Global’e TL transferi yoktur. Alternatif olarak, USDT satın alarak bunu yapabilirsiniz.

binance usdt alma

TrBinance mobil marketler alanına gidip USDT/TRY’ye tıklayarak USDT/TRY yazan ekrana ulaşabilirsiniz. Ardından yeni açılan sayfada yeşil renkli “Satın Al” butonuna tıklayın.

İşlem sayfasına geldiğinizde TL bağış yaparak USDT alabilirsiniz.

Bir sonraki adım Binance’in cüzdan bölümüne gitmek. Cüzdanınızdaki USDT kripto para birimini seçmektir. Açılan sayfanın sol tarafında bulunan açılır menüden para yatırma seçeneğini seçmelisiniz.

Karşınıza çıkan sayfada dört alternatif olasılık var. Ethereum (ERC20), Binance Smart Chain (BEP20), Solana ve Tron, kripto para birimlerinin (TRC20) örnekleridir. Bunlar, kripto para birimleri göndermek ve almak için kullanılan ağlardır. TRC20 butonuna tıkladığınızda adresiniz görünecektir. Bu, USDT yatırmak için kullanmanız gereken cüzdanınızın adresidir.

Peki neden TRC20? Çünkü TRC20 ağı USDT göndermek için en hızlı ağ sitesidir. USDT’ler birkaç saniye içinde bir cüzdandan diğerine aktarılır. Ayrıca komisyon ücreti, diğer ağlardan daha düşük olan 1 ABD dolarıdır.

Bu adresi kopyaladıktan sonra TrBinance hesabınıza geri dönün. Cüzdan bölümüne tıkladıktan sonra USDT’yi bir kez daha seçmelisiniz.

USDT’yi seçtikten sonra, “Çek” düğmesine tıklayın ve açılır menüden TRC20 ağını seçin. Bu sayfadaki adres alanına Binance’den kopyaladığımız TRC20 adresini göndermek istediğiniz miktar ile birlikte girmelisiniz!

Sizlere daha kolay bir yöntem daha sunacak olursak: 

USDT satın almayı tamamladıktan sonra Binance Transfer tıklayarak BinanceTr’den Binance Global’e kolayca transferi sağlayabilirsniz.

binancetr’den binance global’e transfer

 

İşlemleriniz tamamlandı!

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Para Almak İçin 5 Neden!” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binance globalbinance para yatırmabinancetrbinancetr binance global transfer
Comments (0)
Add Comment