Binance tr Coin Nasıl Alınır?

Binance tr coin nasıl alınır? dünya üzerinde en popüler kripto para borsaları arasındadır, bununla birlikte portföyünüze dakikalar içerisinde kripto para ekleyebilir ve para yatırma işlemlerini anlık olarak yapabilirsiniz. Binance tr coin nasıl alınır alınır konusunda Binance’nin kendine özel kripto parası bulunuyor, bu kripto para BNB coin olmaktadır. Bunun dışında satın alabileceğiniz birçok kripto para bulunmaktadır.

Binance tr Coin Nasıl Alınır

Kripto paraların Türkiye’de gelişmesi ile beraber Binance TR açıldı, Binance TR üzerinden tüm bankalarla rahatlıkla para yatırabilirsiniz. Direk para yatırma olarak Ziraat Bankasını kullanan Binance TR EFT olarak tüm bankalardan Türk Lirası kabul ediyor. Binance TR kullanmak için öncelikle kişilerin Binance Global hesabı açmalıdır ve Binance para yatırma işlemleri için Türk Lirası yatırılacaksa Binance TR zorunludur.

Binance TR Nasıl Kullanılır

Binance hesabınızı açtıktan sonraki adımda Binance TR yükleyerek Binance hesabınıza bağlamalısınız. Sonrasında hesabınız otomatik olarak bağlanıyor ve böylelikle Türk lirasını bankalarınız ile önce Binance TR üzerinde sonrasında da Binance hesabınıza aktarabileceksiniz. Binance TR kullanmadan önce Binance nasıl kullanılır konusunda bilgi almalısınız. Bu adımlar şu şekildedir,

  • Öncelikle Binance hesabınızı oluşturun, e posta veya cep telefonunuz ile kayıt olun ve Binance uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Binance üzerinde Türk lirası atmak istediğiniz zaman bu işlemi Binance TR üzerinden yapabilirsiniz. Cüzdanınıza giderek yatır basmalı ve sonrasında bankanıza göre seçim yaparak belirtilen iban adresine para yollamalısınız.
  • Binance TR hesabınızı Binance hesabınıza bağlamanız önemlidir, aksi takdirde paralarınızı çekmekte ve yatırmakta zorlanabilirsiniz.
  • Piyasalar bölümünden rahatlıkla istediğiniz kripto parayı alabilirsiniz. Aldığınız kripto para cüzdanınızda görünecektir.
Binance tr Coin Nasıl Alınır

Binance Al-Sat Nasıl Yapılır

Binance uygulaması üzerinden veya PC sitesinden rahatlıkla al-sat işlemlerinizi yapabilirsiniz. Binance Al-Sat nasıl yapılır konusunda Binance uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Binance al sat işlemlerinizi yapmak için izleyeceğiniz adımlar şu şekildedir,

  • Binance uygulamasına giriş yapın ve spot alım satım sayfasına gidin.
  • Alım satım arayüzüne gelin ve almak istediğiniz kripto parayı seçin.
  • Buradan satmak istediğiniz veya almak istediğini seçin kripto para al sat bölümünden yapmak istediğiniz işlemi seçin.
  • Almak istediğiniz kripto hakkında limit emri kullanabilirsiniz veya fiyat girerek istediğiniz fiyata geldiğinde almasını sağlayabilirsiniz.
  • Miktar konusunda yatırmak istediğiniz para miktarını yazın, eğer %100 seçerseniz paranızın hepsini seçmiş olursunuz. %50 seçerseniz paranızın yarısı ile yatırım yapabilirsiniz.
  • Kripto paralarınızı satmak için de aynı adımları izleyebilirsiniz.

Binance TR Coin Satma Mobil

Binance TR üzerinden mobili kullanıyorsanız coin satmak için pratik birkaç adımla satabileceksiniz. Binance para yatırma için öncelikle Binance TR hesabınıza girin, giriş yaptıktan sonra Al-Sat bölümüne girin ve sol üst kısımdan satmak istediğiniz kripto parayı seçin.

Seçtikten sonra sat bölümünden satmak istediğiniz miktarı seçin ve sat diyerek rahatlıkla satın. İsterseniz %100 tıklayarak sahip olduğunuz coinin tümünü satın veya %50 diyerek sahip olduğunuzun yarısını satın. Dilerseniz Türk Liralarınızı Binance transferi yapabilir ve Binance adresinize dolar yollayabilirsiniz. Binance Üyelik için buraya tıklayabilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment