Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Güvenilir Mi?

Türkiye’ye giren kripto para borsası Bybit güvenilir mi? coin sistemlerinin gelişmesi ardından Türkiye dahil dünya çapında birçok kişi bunun üzerine yatırım yapmaya başlamıştır. Eğer madencilik yapmayacaksanız, alım-satım için Bybit borsası gibi birtakım borsalar üzerinden işlem yapılmaktadır. Türkiye’ye giren kripto para borsası Bybit güvenilir mi?  Bu borsalarda güvenlik, yatırımcılar için her zaman önemlidir. Dolayısıyla platformun ne kadar güvenli olduğu yeni ve eski her coin yatırımcısı tarafından sorulmaktadır. Bybit borsası risk yönetimi, kullanıcı güvenliği araçları ve para yönetimi ile alakalı güvenlik politikalarını yakından takip etmektedir. Bu bakımdan şu gibi seçenekleri vardır; Türkiye’ye giren kripto para borsası Bybit güvenilir mi?

Bybit Güvenilir Mi
  1. Borsa güvenliği: Platform tüm varlıkları depolamak için Hiyerarşik Deterministik Soğuk Cüzdan kullanmaktadır. Böylece her bir müşterinin fonu daha güvenli bir şekilde saklanmaktadır.
  2. Şifreli iletişim: Bybit Borsası gelebilecek saldırıları önleyebilmek için tam SSL şifrelemeden yararlanmaktadır. Bu nedenle gönderilen adres bilgileri, parolalar vakit kaybetmeksizin şifrelenmektedir.
  3. Güvenlik fonu: Vadeli işlem sözleşmeleri yaparken, risk durumu karşısında Bybit güvenlik fonları kullanmaktadır. Bu temel olarak kullanıcı korumayı hedefleyen bir tür sigorta poliçesi niteliğindedir.
  4. İki faktörlü doğrulama: Platform kullanıcıların güvenlik önlemlerini daha iyi almalarını sağlamak için iki faktörlü kimlik doğrulamadan yararlanmaktadır.

Türkçe dahil birçok dilde hizmet veren Bybit borsası kullanmak istiyorsanız, öncesinde araştırmasını yapmanız tavsiye edilmektedir.

Bybit Türkiye

2018 yılı içerisinde kullanıcılara sunulan Bybit dünyanın birçok ülkesinde kullanılabilmektedir. Bybit Türkiye de yer almaktadır.  100.000 TPS’ye dek hızlı eşleşen trading motorlarına sahiptir. Böylece aşırı yüklenmeler önlenerek, siparişlerin vakit kaybetmeksizin yapılmasına olanak tanınır.

Ölçeklenebilirlik göz önünde bulundurulan platformda, her anlamda en modern teknolojiler kullanılmaktadır. Para çekme manuel olarak günde üç kere yapılabilmektedir. Kaldıraçlı bir borsa olan platform, marj işlemlerine de izin vermektedir.

Dolayısıyla BTC/USD ile ETH/USD işlem ikililerinde 100, EOS/USD ile XRP/USD işlem ikililerinde ise 25 kata kadar kaldıraçlı seçenekler sunulmaktadır.

Üstelik Bybit işlem oranları açıldıktan sonra kaldıraç oranlarını değiştirme olanağı sunar. Eğer Bybit Türkiye platformunu incelemek isterseniz https://www.bybit.com/tr-TR/ adresine giderek, merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Bybit Güvenilir Mi

Bybit Borsası

Bybit borsası temel özellikleri bakımından oldukça kullanışlı bir platformdur. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

  1. Sezgisel olan platformu kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir.
  2. Bitcoin ile 100X, diğer coinler ile 50X’e kadar kaldıraç vardır.
  3. HD soğuk cüzdan sistemi ile fon güvenliğini garanti etmektedir.
  4. Sunucu kesintisi olmadığı için yüksek sistem işlevselliği bulunmaktadır.
  5. Kayıtlı kullanıcısı 2 milyon üzerindedir.
  6. Müşteri desteği 7 gün 24 saat bulunmaktadır.
  7. Piyasada yer alan en likit borsalardan bir tanesidir.
  8. Kripto para yatırma işlemlerinde para yatırma ücreti bulunmaz.
  9. Banka ya da kredi kartı ile kripto para alınabilir.

Bybit borsası bu ve diğer özellikleri ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Siz de değerlendiriyorsanız kendi sitesi üzerinden tüm merak ettiğiniz soruların cevabını alabilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bybitbybit güvenilir mi
Comments (1)
Add Comment
  • zortilonrel

    I’d need to verify with you here. Which is not something I often do! I enjoy studying a put up that can make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!