Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!

Bitcoin bilinen sistemlerin tamamını kaldırmaya geliyor. Bugün 5 Kasım  ve bugünü unutmayın! Bugün bir grup İngiliz yönetimi karşıtı Kral ve politikacıları öldürmek için mevcut parlemento binasını havaya uçurma girişiminin yıldönümü. Peki 5 Kasım olayı nedir? 5 Kasım olayının Bitcoin’le ilgisi nedir? İşte tüm detaylar…

Hepimizin “V For Vendetta” filminden bildiği meşhur 5 kasım gelmişken mevcut içinde bulunduğumuz bu dönüşümde burada Bitcoin için verdiğimiz mücadeleyi konuşmak için daha iyi bir zaman olabilir mi?

5 Kasım Olayı Nedir?

Bundan 400 sene evvel 5 Kasım gününde Robert Catesby ve Guy Fawkes liderliğinde İngiltere meclis binası havaya uçurulmaya çalışıldı. Bu girişim olumsuz neticelense de, verilmek istenen mesaj unutulmadı. Bu sebepten “5 kasımı unutmayın!” başlığıyla sizlerleyiz. Peki neden Bitcoin bilinen sistemlerin tamamını kaldırmaya geliyor?

Yapılan bu girişim temsili bir hareketti. Topluma, var olan hükümetlerinin onların tepesine binmek için değil aksine insanlara fayda sağlamak için var olduğunu hatırlatmak üzere anılır.

5 kasım 1905’den yaklaşık 6 asır sonra, daha kuvvetli bir düşmanla karşı karşıya kalıp mücadele ediyoruz. Fakat şuan bir şeyi insanlara anlatmak için herhangi bir girişime karışmamıza gerekmez. Bugün bizler gereken tüm nihai araç ve sembollerle mücadele ediyoruz.

Bitcoin, sistemlere daha önce hiçbir gücün ve simgenin gösterdiği etkiyi gösteriyor. Geçmişten bu yana tüm politikacıların bir kurt gibi avını kestirmiş toplumların üzerinde sağladıkları güçlü baskıyı yani o as kartını ortadan kaldırıyor.

Bu onların bize karşı denetleme, parazitlik ve deyim yerindeyse ahlaki tehlike arz edecek durumları yaşadığımız bu oyun gibi dünyaya yer etme düzenekleriydi.

Size Paradan Bahsediyorum!

Kim olursa olsun; bir kişi, devlet, firma ve dünya merkez bankası evet kim olursa olsun ilk paranın basımından bu yana fırsat eşitliğini yaşadığımız bir gerçek var. Bu gerçek, ölçüp, doğrulayacağımız bizler için önemli bir eşitliği temsil ediyor. Bu durumun beraberinde, hepimizi birer ortak varsaydığımızda gerçekten toplu bir zenginleşme potansiyeline yakınız.

Bitcoin, borsa maymunlarının veya birçok amaçları sadece insanları dolandırmak üzerine kurulmuş bakış açısı olmayan girişimlerin “Bitcoin, finansal işlem sağlayacağımız bir üründür.” değildir. Bitcoin aynı şekilde bir dönüşüm aracı veya ürünü de değildir.

Bitcoin yaklaşık on üç yılın ardından bu kadar yaygınlaşmasıyla, insanların ne şekilde çalışması gerektiğiyle ilgili bir hareket değişikliğidir.

Büyük sıkıntılardan geçeceğiz ve bu günleri hatırlayacağız. Şunu unutmayın ki Bitcoin’e karşı her tarafımız sarılı bir şekilde düşman kaynıyor.

Neden Bitcoin İstenmiyor?

Parazit, adeta bir sülük gibi beslenir. Aynı şekilde Bitcoin, dört bir yanında bulunan bu düşmanlarının bu beslenme yeteneklerini ortadan kaldırdığı için ondan hiç haz etmiyorlar ve tersine bir provokasyon çalışmalarını yürütüyorlar. Bitcoin bu kişilerin bütün malını mülkünü tamamiyle etkisiz kılıyor.

Bitcoin’i Neden Seviyoruz?

Sen.. Evet sen.. Sende benim gibisin dostum.. Hepimiz bu toplumun bu sınıfın insanıyız ve Bitcoin’i sevmeliyiz. Çünkü bu yaşadığımız dünyada tüm alanları düzleştiriyor, saptırılmış, içi kurnazlıklarla dolu ne varsa hepsini geçersiz hale getiriyor yada onları istediğimiz hale girmesini sağlıyor. Onu sizde sevin çünkü onun eliyle tarihte yeniden hepimizin unutamayacağı bir dönemi görme hakkına sahip olabiliriz.

Bu makalemizi “V For Vendetta” filminden bir alıntıyla noktalamamız gerekir.

“Vi veri veniuersum vivus vici.” yani “Gerçeğin gücüyle, yaşarken evreni fethettim.”

Bugün 5 Kasım 2021 ve bugünü unutmayın. Bitcoin ile gelen devrim durdulamayacak bir çığ gibi büyüyerek tüm sömürü düzeninin üstünden geçmeye hazırlanıyor.

yeni-duzeni-bitcoin-getiriyor

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Başkan Suarez 2021 Yılı Biterken Bitcoin Tarihine Adını Yazdırdı!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoin
Comments (0)
Add Comment