Başkan Suarez 2021 Yılı Biterken Bitcoin Tarihine Adını Yazdırdı! Bitcoin’de Yeni Gelişme

Bitcoin tarihinde bir ilk yaşanıyor. Başkan Suarez yaptığı hamleyme bitcoin tarihine adını yazdırdı. Miami Belediye Başkanı önümüzdeki ay maaşının tamamını Bitcoin olarak çekeceğini duyurdu. Bitcoin ile maaş alacak olan belediye başkan tarihi adımı attı. İşte detaylar…

Kripto Parayla Maaş Alacak Olan İlk Politikacı Başkan Suarez Oldu!

Başkan Suarez’in bu hamlesi dijital dönüşümün hızlıca yaşandığı günümüzde büyük bir adım olarak görüldü. Kripto borsa üzerinde Miami’de sürekli olarak yeni çalışmalar yapan Başkan bugün yeni bir adım atarak Twitter’dan maaşının tamamını (%100) bitcoin olarak çekeceğini duyurdu. Bitcoin tarihinde bir ilk yaşanıyor ve Başkan Suarez bitcoin tarihine adını yazdırdı.

Başkan Suarez bu adımıyla Bitcoin cüzdan yöntemiyle maaş alan ilk politikacı olarak Amerikan tarihine geçti ve bitcoin tarihine adını yazdırdı.

Başkan Suarez aynı zamanda bir Bitcoin boğası ve Miami’yi bu devasa kripto ağına dönüşüm içerisinde bulunduğumuz dünyada erkenden değişimin bir parçası haline getirmek için büyük adımlar atıyor. Bitcoin’de yaşanan bu tarihi gelişme önümüzde yeni çalışmaların

bitcoin-cuzdan

 

Süreç Nasıl Gelişti?

Başkan Suarez maaşının bitcoin ile çekimiyle ilgili süreç yatırımcı Anthony Pompliano’nun maaşını bitcoin ile kabul edecek ilk Amerikalı politikacının kim olduğunu sormasının ardından Suarez yanıt olarak “Bir sonraki maaşımın tamamını bitcoin ile alacağım.. sorun halloldu.” diye duyurmasıyla gelişti. Bitcoin tarihinde bir ilk yaşanıyor ve bu Başkan Suarez’in bu hamlesi bitcoin tarihinde yer edindi.

Başkan Suarez’in Planı Ne?

Başkan, şehri bir kripto borsa merkezi haline getirmek için çalışmalarını yürütüyor. Bununla beraber belediye çalışanlarının da maaşlarını bitcoin olarak almalarına olanak sağlayacak çalışmalarında bir ses olmaya devam ediyor. Miami sakinlerinin belediyeye yatırması gereken vergi ve diğer ödemelerinin bitcoin ile sağlanması da planlarının arasında.

bitcoin-odeme

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Para Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoin
Comments (0)
Add Comment