Bitcoin ile araba nasıl alınır?

Bitcoin  ve kripto paralar son yılların en çok konuşulan ve tartışılan konusu. Bitcoin ile alışveriş ilk ne zaman yapılmıştı? 2008 yılında Bitcoin ortaya çıktıktan tam 2 yıl sonra 22 Mayıs 2010 tarihinde yapıldı. O dönem 2 pizzaya tamı tamına 10.000 BTC ödeme yapılmıştı. Bugünkü değeriyle 10.000 BTC 414.5 milyon dolar değerinde. Evet yanlış duymadınız yaklaşık olarak Türk Lirası değerinde 6.1 milyar dolar değerinde. Bugün Türkiye’de 2 pizza yaklaşık olarak 80 Tl değerinde yani BTC 2 pizzaya karşı tam 12 senede 76.7 milyon kat değerlenmiş. Bitcoin ile araba nasıl alınır? Bitcoin ile alışveriş yapabilir miyiz? Bitcoin ile ne alabilirim? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Bitcoin ile alışveriş nasıl yapılır?

Bitcoin ile şuan özellikle yurtdışında birçok alışveriş seçeneği mevcut. Moon, Purse FoldApp, LNPizza, Bitshopping, Expedia gibi birçok alanda ödeme sağlayıcısı yada direkt ödeme alan şirketler mevcut. Mesela Moon ile Amazon üzerinden alışverişinizi Bitcoin ile ödemenizi tamamlayabiliyorsunuz. Moon hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bitcoin ile araba nasıl alınır?

Şimdi siz değerli okuyucularımıza BTC ile araba nasıl alınır, Bitcoin ile alışveriş yapmak gibi sorularınız varsa sizlere çok değerli bir bilgi aktaracağız. Bitcoin ile küçük bir eşyadan Ferrari’ye kadar nasıl alışveriş yapılır bunu anlatacağız.

Spendabit ile alışveriş yapmak

Bahse geçen kuruluşumuz Spendabit. Spendabit, Bitcoin ile alışveriş yapabileceğiz eşyaları arama yapmanızı sağlayan Google türevi bir platformdur. Spendabit arama konsoluna mesela araba yazıyorsunuz sizin karşınıza arabaları çıkarıyor. Tabi bu arabaların birçoğu satılmış olabilir. Birazdan örneklerde de göstereceğimiz üzere lüks segmentten orta segmente kadar birçok listelenmiş aracın satılmış olacağını göreceksiniz. İstediğiniz ürün yada eşya neyse onu listelediğiniz de sizin karşınıza bu ürünleri fiyatlarıyla çıkarıyor. Ürüne tıklayıp girdiğinizde ise bu ürünü almak için kaç BTC gerektiğini görebilirsiniz. Bitcoin ile araba nasıl alınır konusunun en basit örneklerinden bir tanesi spendabit arama motorudur.

Aşağıdaki görselde gördüğünüz üzere birçok listelenmiş lüks model araba satılmış durumda.

Sol alt köşede görmüş olduğunuz Corvette marka araca bakalım. Aşağıdaki görselde de inceleyeceğiniz üzere Corvette marka araç 3.385800 Bitcoin ile satın alınabilir durumda.

 

Tabi Spendabit içerisinde sadece araba mevcut değil. 5 milyonu aşkın ürün yelpazeleri mevcut. Dilediğiniz ürünü burada sorgulayabilirsiniz. Örneğin “tırnak makası” ararsanız onu dahi spendabit üzerinden bulabilirsiniz. En küçük üründen en büyük ürüne kadar BTC ile alışveriş yapabileceğiniz ve görüşme sağlayacağınız bir portal olarak hizmet vermektedir.

Spendabit gibi Bitcoin ile alışveriş yapabileceğiniz başka siteleri size anlatmamızı isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz. “Bitcoin ile araba nasıl alınırı?” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Rusya Savaşından Bitcoin Faydalandı: Yüzde 15 Fırladı!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Bitcoin ile alışveriş nasıl yapılırBitcoin ile araba nasıl alınırSpendabit ile alışveriş yapmak
Comments (0)
Add Comment