Rusya savaşından Bitcoin faydalandı: Yüzde 15 fırladı!

Evet yanlış duymadınız Rusya savaşından Bitcoin faydalandı. Bitcoin kasım ayında tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Fakat sonrasında ciddi kayıplar vererek 33 bin dolar seviyelerine kadar gerilemişti. Bu seviyelerde ciddi bir korku yayılmıştı piyasaya. Bu korkuyu ise besleyen analistler mevcuttu. Bitcoin 1 mart itibariyle ciddi bir yükseliş yakaladı. Peki bitcoin ne kadar? Bitcoin ne kadar yükseldi? Bitcoin hakkında anlık haberler için kriptoborsa.com.tr

Rusya savaşından Bitcoin faydalandı: Yüzde 15 fırladı

Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaş krizinin ardından Bitcoin’de düşüş yaşanacağı düşünürken geçtiğimiz süreçte olumsuz bir şekilde etkilemedi. Aksi olarak şuan bu savaş eşiği kripto para piyasasına ciddi bir katkı sağladı denilebilir.

Ruble, BTC’ye dönüyor!

Ukrayna krizinin ardından Rusya’ya bir bir yaptırımlar yapılıyor. Yapılan yaptırımların arasında Rusya’nın SWIFT sisteminden çıkarılmasının yanı sıra birçok banka tarafından iş adamlarının paralarına el koyuldu. Bununla beraber birçok yaptırım daha meydana geldi. Bu yaptırımların ardından Rusya borsası ve Ruble ciddi zararlar gördü.

Bu sıkıştırmaların ardından görünür itibariyle kriptoborsa.com.tr olarak tahminlerimize Rus halkı ve zenginleri arasında ciddi bir Bitcoin alımı gerçekleşmişe benziyor. Eğer bu tahminimiz doğruysa milyonlarca hatta milyarlarca ruble ile Bitcoin alımı gerçekleşiyor. Bu sayede Rusya savaşından Bitcoin faydalandı. Yatırımcılar bu yükselişten memnun olsa da hala daha savaş kararsızlığı ve çekingenliği tüm dünyada mevcut. Bitcoin’in son 12 saat içerisinde yaklaşık yüzde 15 yükselerek öğlen saatlerinde 37 bin dolar seviyelerinde olan fiyatı anlık olarak 43 bin doların üzerinde seyrediyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

bitcoinrublerusya
Comments (0)
Add Comment