Bitcoin Tarihinin En Büyük Vurgunu: O çift gözaltında!

Bitcoin tarihinin en büyük vurgunu seneler evvel yapılmıştı. Olayın geçmişi 2016 yılına dayanıyor. Kripto para piyasası günümüzde birçok yatırımcı için geçim kaynağı oldu. Fakat süratle büyüyen bu geniş kripto para piyasasında dolandırıcılık yaşanmaması şaşırtıcı olurdu. Reyhan Morgan’ın 3.6 milyar dolarlık akıl almaz kripto para hikayesi kriptoborsa.com.tr adresinde.

Bitcoin tarihinin en büyük vurgunu: 3.6 milyar dolar!

Bugüne kadar yaşanmış en büyük Bitcoin dolandırıcılığı Ilya Litchenstein ve Reyhan Morgan çiftinin New York şehrinde tutuklanmasıyla ortaya çıktı. Olayı duyan yetkililer şaşkına döndü.

Bitcoin Tarihinin En Büyük Vurgunu

New Yorklu çift dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı. Çiftin tutuklanmasının ardından soruşturmanın genişlemesiyle vurgunun ne denli büyük olduğu ortaya çıktı. Çift ABD tarafından hack, dolandırıcılık, kara para aklama suçlarıyla yargılanacak.

Heather Reyhan Morgan ve eşi farklı yöntem ve sahte pasaportlar ile bu işlemleri yaptıkları belirlendi. Yaptıkları bu kripto para hack işleminden elde edilen para şuana kadar federal  yetkilierin ele geçirmiş oldukları en büyük para.

Çift önce Bitfinex ağını ele geçiriyor. Geçirdiği ağ üzerinden 2 binin üstünde usulsüz işlem gerçekleştirerek para aklamaya başladı. Çalınan toplam kripto para değeri 70 milyon dolar civarındaydı. Bitcoin’in aradan geçen zamanla değerlenmesiyle şuan ki güncel değeri 4.5 milyar dolar dolaylarında. Çiftin işledikleri suçlardan 25 yıl hapis cezası alması talebiyle tutuklulukları devam ediyor.

Heather Reyhan Morgan Türkiye Hayranı Çıktı

Heather Reyhan Morgan bir Türkiye hayranı. Bitcoin tarihinin en büyük vurgunu yapmasıyla anılmasının yanı sıra paylaşımını yaptığı İskender, türk kahvesi ve Türkiye paylaşımlarıyla da anılmaya başladı.

İşte Reyhan Morgan’ın Türkiye hayranlığı..

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Filmleri aratmayan kripto para hikayesi: Az kalsın babasını canından ediyordu!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

bitcoinkripto para hikayesireyhan morgan
Comments (0)
Add Comment