Filmleri aratmayan kripto para hikayesi: Az kalsın babasını canından ediyordu!

Filmleri aratmayan kripto para hikayesi yaşandı. Az kalsın babasını canından ediyordu. ABD’nin bir eyaletinde filmlere konu olacak bir olay yaşandı. 400 bin dolarlık kripto para hesabına erişim sağlayabilmek için babasına uyku ilacı verip uyutan genç az kalsın babasını canından ediyordu. İşte kripto para yüzünden yaşanan bu vahim olayın ibretlik hikayesi..

 

Liam Ghershony, sinsi bir gülümsemeyle babasına her şeyden habersiz çay ikram etti. Çayı verirken babasının gözleri önünde beyaz bir toz kattı fakat bunu babasına enerji takviyesi olduğunu söyledi. Babası çaya katmış olduğu ilaç ile beraber babası hızlıca uyuyakaldı.

Liam, babasının telefonunu ele geçirip, iki haneli güvenlik kontrollerinin aşımını yaparak cüzdana giriş yaptı. Babasının kripto cüzdanından tamı tamına 400 bin dolar değerinde parayı başka bir hesaba aktarıp evden sessizce ayrıldı. Babasına çıkarken bir not bırakan Liam, “Böyle olmak zorunda değildi” diye ekledi.

Babasına kripto para sektöründe yol gösteriyordu!

Filmleri aratmayan kripto para hikayesi başrolü Liam ailesinin tek çocuğu ve 25 yaşındaydı. Annesi ve babası ayrı olan Liam zengin bir semtte büyüdü. Başarılı bir spor geçmişi ve ticari geçmişi vardı.

Son yıllarda kripto paralarda mevcut olan fırsatları gören Liam, babasına kripto para danışmanlığı yapmaya başladı. Oğlunun tavsiyelerine güvenen Ghershony, 100 bin dolarlık yatırımı karşılığında tam 400 bin dolar kazandı.

Filmleri aratmayan kripto para hikayesi ! 

Devam eden süreçte herşey Liam’ın uyuşturucuya başlamasıyla alt üst oldu. Babasına içirdiği ilacın ardından Ghershony sık sık bilincini kaybetti. Bu sırada Liam, 400 bin dolarlık cüzdanda Bitcoin’i kendi hesabına aktardı. Aktardığı kripto paranın bir kısmını alt coin lideri Ethereum’a yatırdı.

Bu durumda kalan babası, çok zor durumda kaldı. Bu tarz ilaçlara alışkın olan Liam, babasının da aynı rahatlıkla bitireceğini düşünüyordu. Fakat işler tam tersine döndü. Babası dört gün boyunca evde kendinde değildi. En son bu durumdan şüphelenen Liam, babasının kız arkadaşına haber vererek polisi aramasını sağladı. Eve gelen polis babasını acil bir şekilde hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tetkiklere göre aşırı susuzluk ve organ yetmezliği tespit edildi. Yapılan müdahalenin ardından babası ölümden döndü.

Kripto macerası hapiste bitti!

Liam’ın babasına ilaç verdiği anlaşılınca cinayete teşebbüs suçundan soruşturma açıldı. Liam, babasını kasten öldürmeye teşebbüs ettiğine dair bir iz bulunamadı. Bu sebeple cinayete teşebbüs yerine taammüden saldırı suçuna indirildi ve Liam suçlu olduğunu kabul edip 4 ay hapis yattı.

Babası evladından ümidini yitirmedi!

Her ne kadar sıkıntılı süreçlerde geçilsede babası Liam’dan hala umutlu. Onun uyuşturucu bağımlılığı konusunda mücadele edip eski güzel günlerine döneceğine inanıyor. Bir o kadar yaşanan durumdan rahatsızlık duyan babası oğlu için çok üzgün bir o kadar da umutlu.

Liam ise babasına ne kadar değiştiğini göstermek konusunda kararlı. Liam şunları söyledi: “Uyuşturucu bağımlısı olduğum dönemlerde ciddi yanlışlar yaptım. Bu yaptığım yanlışların utancı belki bir ömür sürecek fakat ben tedavi sürecimde kendimde güç bulacağım. Bu sözler ile beraber sadece lafta kalmayıp babama ne kadar değiştiğimi eyleme dökerek göstereceğim.”

Yaşanan bu hikaye The Washington Post‘tan alınmıştır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “En Büyük Ethereum (ETH) Balinasının Cüzdanında Neler Var Neler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

kripto parakripto para hikayesi
Comments (0)
Add Comment