Bu 5 Altcoin’e Binance Borsasından Dikkat Çeken Uyarı: Liste Dışı Kalıyor!

Dünyanın en güvenilir ve en geniş işlem hacmine sahip kripto borsası Binance uyarıda bulundu. Altcoin borsasında 5 altcoin için bazı işlem çiftlerini liste dışı bırakacağını yani Binance borsası üzerinden işlem çiflerini kaldıracağının duyurusunu yaptı. 28 Ocak 2022 tarihli Türkiye saatine göre 06:00 itibariyle borsada bu 5 altcoin ile işlem çitlerini liste dışı bırakacak. Kripto Borsa olarak işte detaylar..

Binance Yeni Altcoin Listeleyeceğini Duyurmuştu!

En geniş işlem kapasitesine sahip kripto borsası Binance, 28 Ocak tarihinde bu beş kripto para biriminin bazı işlem çiftlerini Binance borsasından kaldıracağını duyurdu. Binance borsasından kaldırılacak 5 altcoin işlem çiftleri ise:

  • Hegic (HEGIC) / Ethereum (ETH)
  • Kusama (KSM) / AUD
  • Hifi Finance (MFT) / Binance Coin (BNB),
  • Swipe (SXP) / AUD,
  • Nem (XEM) / Binance USD (BUSD)

şeklindedir.

Binance tr Coin Nasıl Alınır

Yukarıda belirtmiş olduğumuz altcoin beşlisinin diğer pozisyonlarından işlem yapmanız mümkün olacaktır.

Binance Yeni Altcoin Listeleyecek 

Dünyanın en güvenilir kripto borsası Binance, geçtiğimiz günlerde yeni altcoin listeleyeceğini ve alım satım çiftlerini ekleyeceğini duyurdu. Binance, BDOT/DOT (Polkadot) Alım-Satım çiftini ekleyecek. Binance platformuna, Anchor (ANC), Acala (ACA), Api3 (API3) altcoinlerini listelemeye başlayacak

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance Yeni Listelenecek Coinler – Binance Listelenen Coinler 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

.

altcoinbinancebinance açıklamabinance borsası
Comments (0)
Add Comment