CZ Bitcoin ve Altcoinler için yatırım ipuçlarını verdi!

Binance CEO CZ Bitcoin ve Altcoinler için yatırım ipuçlarını verdi. ODDO BHF banka canlı etkinliğine, net değeri 96 milyar dolar olan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) katıldı. CZ, katılımı sırasında blok zincir teknolojisi ve kripto para birimi sektörü ile bağlantılı çeşitli konulardan bahsetti. Detaylar kriptoborsa.com.tr

Zhao, insanlara kripto piyasası ve teknolojinin nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinmek için toplam varlıklarının %1’inden daha azına yatırım yaparak küçük miktarlarda parayla başlamalarını tavsiye etti. Bireysel fonların güvenliği bu bağlamda CZ’nin temel önceliğiydi.

NFT, metaverse, web 3, merkezi olmayan finans (DeFi), hükümet düzenlemesi, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler), işlem ölçeklenebilirliği ve tabii ki Binance beklentileri milyarder tarafından tartışıldı.

CZ olarak da bilinen Changpeng Zhao, kripto para birimine yatırım yapma konusunda sorulan soruya, kullanıcı güvenliği konusundaki endişelerini dile getirdi. Acemilere, kripto para birimine daha fazla para yatırmadan önce teknik yönlerden memnun olana kadar küçük bir miktar parayla başlamalarını tavsiye etti.

CZ Bitcoin ve Altcoinler için yatırım ipuçlarını verdi 

Binance CEO’su CZ şunları söyledi:

“Kripto para birimlerine yeni başlayan birine elbette vereceğim ilk tavsiye, mümkün olduğunca küçük başlamaktır. Ne kadar servertiniz olduğuna bağlı olarak, servetinizin %1’inden daha azını kullanmayı öğrenmelisiniz. Başlangıçta ortaya asla fazla para koymayın. Öğrenmenin en kolay yolu, küçük bir miktar para ile başlamak, ticaret yapmak ve kripto para birimini kullanmaktır.

“Bu, piyasa hakkında bilgi edinmenin pratik olarak tek yoludur. Küçük başlayın, öğrenin ve bu tür yatırımlardan hoşlanıyorsanız yatırımlarınızı kademeli olarak artırın; herkes kripto para birimlerinden zevk almak zorunda değil; dünya çapında birçok farklı yatırım fırsatı var” dedi.

CEO daha sonra insanlara bir fenomenin veya çevresinde olanların tavsiyesine uymak yerine, sadece ve sadece kendi araştırmalarına dayalı projelere yatırım yapmalarını tavsiye etti.

Finanse edilmesi gereken girişimlerin miktarı söz konusu olduğunda, CZ finanse edilmesi gereken proje sayısı ne kadar azsa o kadar iyi olduğuna inanıyor.

CZ daha önce portföyünde sadece iki kripto para birimi olduğunu ve servetinin %99’una katkıda bulunmayı beklediğini açıklayarak bu stratejinin onun için işe yaradığını gösteriyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance 3x 5x Nedir? Kazanmaya Hazır Mısınız?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcoinbinancebinance açıklamabitcoin
Comments (0)
Add Comment