Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Nedir?

Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Nedir? Kripto para birimlerinin her geçen gün yaygınlık kazandığı günümüzde, bunların alım-satım işlemlerinin yapılabileceği çok sayıda platform vardır. Bunlardan bir tanesi de Bybit Türkiye olmaktadır. Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Nedir?

Yabancı merkezli olan Bybit, çok da uzun olmayan bir dönemde Türkiye’de de hizmet sunmaya başlamıştır. Platformu üzerinde 2 milyon üzerinde kayıtlı kullanıcısı olup, müşteri odaklı değerler sunmasıyla hızlı bir şekilde büyümesine devam etmektedir. Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Nedir?

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hizmet sunan Bybit Türkiye, pasif gelir tecrübesi sunmak için çalışmaktadır. Platformun arkasında bulunan şirket, verimlilik, şeffaflık ve adillik eksenli işlemler taahhüt etmektedir. Türkiye’ye Giren Kripto Para Borsası Bybit Nedir?

Bybit Nedir?

Eğer coin sektörüne ilginiz varsa ve hangi seçenekleri değerlendirebileceğinizi düşünüyorsanız, Bybit yapabileceğiniz tercihlerden bir tanesidir. Kendi sitesini ayrıntılı olarak incelerseniz, nasıl olduğu üzerine ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

Bybit Kimin?

Coin borsası araştıran kişiler hakkında bilgilerini de ayrıntılarıyla öğrenmeyi talep etmektedir. Bunların başında da kurucularının kim olduğu sorusu gelmektedir. Bybit kimin de bu nedenle Google üzerinden sıklıkla araştırılmaktadır.

Bybit’in kurucusu ve CEO’su aynı kişidir. Ben Zhou tarafınadn kurulmuştur. Kendisi bir dönem XM’de çalışmıştır. Bilindiği üzere XM, dünyanın en büyük CFD ve foreks alım-satım komisyonculuk şirketlerindendir.

Ancak kendisi buradan ayrılmış olup 2018 senesinde Bybit’i kurmuştur. Bybit kimin çekirdek kadrosu bakımından incelendiğinde blockchain, foreks endüstrisi, teknoloji firmaları, yatırım bankalarını erken kabul eden profesyonellerden oluştuğu görülmektedir.

Bybit Borsası Hangi Ülkenin?

Borsaların hangi ülkenin olduğu birçok yatırımcı tarafından merak edilmektedir. Bu nedenle kayıt işlemleri öncesinde kimin tarafından kurulduğu, çekirdek kadrosuna ek olarak ülkesi de sorulmaktadır.

Bybit Nedir?

Bybit borsası hangi ülkenin de bunlardan bir tanesidir. Sahip olduğu Bitcoin ve Ethereum hacimleri ile dünyada en büyük kripto para platformları arasında olan Bybit, Singapur merkezli bir yapıya sahiptir. Türkiye dahil dünyanın birçok yerinde kullanılabilmektedir. Ancak bir takım ülkelerde hala kullanılmamaktadır.

Kullanıcı dostu yapısı olan Bybit, 7 gün 24 saat kullanıcı desteği sunmaktadır. Kripto para yatırmak için ücretler bulunmamaktadır. Ayrıca piyasada yer alan en likit borsalardan da bir tanesidir.

Bybit Türkiye

Bybit Türkiye dahil birçok yerde hizmet vermektedir. Son 24 saatte ulaştığı işlem hacmi 10,359,152,121 Amerikan Doları gibi büyük bir rakamdır. Sitesi Türkçe olup eğer coin yatırımı yapmayı düşünüyorsanız size öğrenmek için bir blog da sunmaktadır.

Bunun için sadece resmi sitesine girdikten sonra öğren seçeneği altından Bybit ile öğren demeniz gerekir. Sonrasında ise seçeneklerden bir tanesine tıklayarak, okumaya başlamanız yeterlidir. Kayıt olmak için resmi sitesine girdikten sonra sağ üstte yer alan kayıt ol butonuna tıklamanız gerekir. Ardından de e-posta, parola ve referans kodu gibi yerler doldurulur.

Tüm zorunlu alanları doldurduktan sonra giriş yap üzerine tıklayarak, işlem yapmanız yeterlidir.  Kayıt öncesinde sizin de incelemeniz önerildiği için Bybit resmi anasayfasını incelemek için buraya tıklayarak tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bybit
Comments (1)
Add Comment
  • soft tab cialis

    wonderful submit, very informative. I wonder why the other specialists of this
    sector do not notice this. You should proceed your writing.

    I’m sure, you’ve a great readers’ base already!