Coinmarketcap ICO Takibi Yaparak Para Kazanmak 2023-2024

Coinmarketcap’ta Listelenmenin Önemi

Coinmarketcap Binance şirketine bağlı olarak listeleme hizmetine devam eden bir şirkettir. Diğer token listeleme sitelerine göre daha seçici ve daha az dolandırıcılık riski taşıyan tokenleri listelemektedir.  Coinmarketcap üzerinden tokenlerin fiyatlarını, hangi borsalarda satıldıklarını, satış grafiklerini, web site adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve whitepaperlarını takip edebilirsiniz. Bir token için bu listede bulunmak çok büyük bir nimettir. Çünkü dünyanın en prestijli tokenleri bu listede yer almaktadır. Coinmarketcap ICO takibi yaparak para kazanmak isteyenlere biz de kılavuz niteliğinde bir makale hazırladık.

Coinmarketcap’ta Tokenleri Nasıl Takip Edebilirim ?

 

Coinmarketcap’a girdiğinizde ilk 100’de bulunan tokenler hali hazırda anasayfada bulunmaktadır. Anasayfada bulunan tokenleri takip edebilir ve bu tokenlerin grafikleriyle ileride hangi seviyede bulanacakları konusunda tahminde bulunabilirsiniz. Ayrıca arama kısmına merak ettiğiniz altcoini yazarak altcoin hakkında fikir elde edebilirsiniz.

token nasıl takip edilir

Coinmarketcap Airdroplarını Nasıl Takip Edebilirim ?

Bir token eğer Coinmarketcap’ın ICO listesinde yer alıyorsa bilin ki o token ciddi bir projedir. Elbette orada yer alan tokenlerin kesinlikle başarılı olacağını iddia etmiyoruz fakat o listede bir token bulunabiliyorsa gelecek vaad etmese bile günün şartlarında oldukça iyi bir seviye kat etmiştir diyebiliriz. Eğer token orada yer alıyorsa sizlerde birkaç gözlemde bulunup o token hakkında karar verebilirsiniz. Peki yatırım yapılacak Coinmarketcap ICO tokeni için nelere dikkat etmeliyiz ?

1)Tokenin Web Sitesi

Tokenin web sitesi özenilmiş bir web sitesi mi ? Takım üyelerinin adı yer alıyor mu ? Tüm sosyal medya hesapları aktif mi ? Telegram, twitter, facebook ve diğer tüm sosyal mecralarda yer alıyor mu ? Tokenin hangi ağ üzerinde çıkarıldıysa bu ağ üzerindeki ID numarası veya kontrat numarası yer alıyormu ? Bu soruların yanıtı kesinlikle evet olmalıdır. Eğer bu sorulardan birinin dahi yanıtı hayırsa o tokenin pek üzerinde özenilmiş bir proje olmadığını dile getirmek saçma olmaz.

2)Tokenin Whitepaper’ı Nasıl ?

Bir ICO tokeni için en önemli kavramlardan biri de whiteapaper’dır. Whitepaper üzerinden özenilmiş bir whitepaper mı ? Yol haritası diğer yol haritalarından çalınma mı yoksa orijinal ve gerçekçi bir yol haritası mı ? Bu soruların yanıtı kesinlikle evet olmalıdır.

Ayrıca “Airdroplar güvenli mi? Nasıl anlarız?” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

airdropcoin borsacoin borsalarcoin borsasıcoin habercoin habericoin piyasalarcoin piyasalaricoinler haberen iyi kripto borsakripto borsakripto haberkripto haberlerikripto parakripto para birimikripto para borsakripto para haberkripto para piyasalarkripto para son dakikakripto paralarkripto piyasalarikripto son dakikatoken
Comments (0)
Add Comment