Airdroplar Güvenli mi ? Bunu nasıl Anlarız ?

Tokenler tanıtımları için kampanyalar düzenleyip ücretsiz coinler verirken insanlarda bu ücretsiz tokenlerden faydalanmak için bu kampanyalara katılıyor. Bu kampanyalarda müşteriler kimi zaman çok iyi meblağlar elde ederken kimi zaman ise bu airdroplar hüsran ile sonuçlanıyor. Peki airdropların güvenilir olup olmadığını ve bizi dolandırılıp dolandırmayacağını nasıl anlarız.

Token uzmanı yaptığı açıklamada;

“Eğer bir tokenin lokasyonu belli değil ekibi belli değil ve nerede olduğu belli değilse ve çok büyük vaadlerle size bu tokeni ücretsiz veriyorsa bu kampanyalara girmemenizi öneririm ifadesini kullandı. Özellikle tokenlerip KYC yani kimlik doğrulama istediğini ve bu kimliklerin sizin bilginizi dışında her türlü suç teşkil eden işlemlerde kullanılabileceğini ifade etti. Ayrıca token uzmanı yaptığı açıklama bir airdrop’a girerken şunlara dikkat edin dedi.

Token büyük ve gerçekçi olmayan vaadlerde bulunuyorsa bu kampanya aldatıcı olabilir.

Token sizden KYC istiyor ve telegram gruplarında sorulan sorulara tatmin edici cevaplar vermiyorsa bu token dolandırıcı olabilir.

Eğer uçuk arzlarda bulunuyor ve uçuk arzlarla yüksek fiyatlar vaad ediyorsa yine bu kampanyalara girmemenizi öneririm.

Eğer bir tokenin whitepaper’ı büyük bir ciddiyetle yazılmamış ve bu airdrop gerçekçi değilse yine token sizi dolandırmak istiyor olabilir ifadesini kullandı.

Pek çok kullanıcı ise halen airdrop ları takip etmekte ve bu kampanyalardan ücretsiz token talep etmektedir. Biz de internet sitemizde sizleri dolandırıcılar konusunda uyarıyoruz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Para mutluluğu satın alamıyor peki Bitcoin?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcointoken
Comments (0)
Add Comment