Dev banka Metaverse dünyasında ofis açtı: Fiyatlar fırladı!

Piyasa açısı değerinden dünyanın en büyüğü olan dev banka metaverse dünyasında ofis açtı. Birçok dünya devinin metaverse dünyasında çalışma yaptığı bu dönemlerde en çok tercih edilen metaverse projesi Decentraland (MANA) oldu. Dünyanın en büyük bankalarından biri olan JPMorgan’da Decentraland üzerinden bir ofis açtı. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Dev banka Metaverse dünyasında ofis açtı

JPMorgan metaverse dünyasında ofis açarak bankalar arasında bir ilk yaptı. JPMorgan işletmeler için sanal tabanlı bu dünyada nasıl daha iyi hizmetler sunulabilir diye çalışmalarını yürütüyor. JPMorgan yöneticisi metaverse dünyası hakkında bilgi edinmek isteyen çok fazla müşterilerinin olduğu belirtti. Müşteri ilgi ve memnuniyetini arttırmak adına metaverse çalışmalarını arttırdıkları biliniyor.

Geçtiğimiz aylarda teknoloji devi Samsung, Decentraland’da bir mağaza açmıştı. Aynı şekilde Barbados ise aynı metaverse projesinde bir büyükelçilik açtı.

Yüzde 20 yükseldi!

JPMorgan haberinin etkisiyle MANA coin fiyatı, TradingView verilerini incelediğimizde son 36 saatte yüzde 20’ye yakın yükseldi.

MANA coin 2.7 dolar seviyelerinden 3.2 dolar seviyelerine yükseldi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

decentralandjp morganmanametaverse
Comments (0)
Add Comment