Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!

[rtoc_mokuji title=”” title_display=”” heading=”” list_h2_type=”” list_h3_type=”” display=”” frame_design=”” animation=””]

Facebook CEO’su Zuckberg’in Meta kavramını ortaya atmasından sonra hayatımıza giriş yapan Metaverse projesi ile ilgili birçok soru gelmektedir. “Metaverse Arsa Nasıl Alınır?” gibi sorularınızın cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Metaverse Nedir?

Gerçek dünya ile sanal dünyanın bir araya geldiği bir dijital dünya olarak tanımlamak en basit tabir olacaktır. Tamamen sanal dünya üzerinde gerçekliği yansıtması beklenen bu dünya üzerinde basit cihazları kullanarak sanal dünya üzerinde, günlük yaşamda yapılan bütün etkinlikleri yapma şansını yakalamış olacaksınız. Metaverse dünyası ile ilgili olan arsa satın alma işlemlerine hep birlikte göz atalım.

Metaverse arsa nasıl satın alınır

Metaverse Arsa Nereden Alınır?

Birçok platformu Metaverse arsalar ile ilgili sizlere en popüler arsa satın alma platformu olan Decentraland ile ilgili izlemeniz gereken adımları anlatalım. 90 Bin adet parselin yer aldığı bu platform üzerinden sizlerde elinizde bulunan tokenler veya coinler ile arsa satın alarak geleceğe yatırım yapma şansını yakalamış olacaksınız. Burada yer alan Ethereum kripto para birimine dayalı bir Metaverse projesi olan Mana ile satın alabilirsiniz.

Metaverse almak istediğiniz zaman önceliğiniz olması gereken platformlar;

metaverse arsa nasıl satın alınır

Bu platformlar üzerinde yer alan arsalar şu için fiyatlarının biraz yüksek olduğunu belirtelim. Henüz cadde ve mahalle isimlerinin belirtilmediği bu arsalar üzerinde en popüler caddenin “Shopping” olacağı konuşulan konular arasında yer alacaktır. Özellikle de mağazaların ve alışveriş platformlarının bulunacağı bu arsalar üzerine yatırım yaptığınız zaman ileriye dönük olarak çok ciddi şekilde kazanç elde etme şansınız bulunmaktadır.

Decentraland Nedir?

2015 yılında Arjantinli girişimci iki arkadaş tarafından kurulan bir Metaverse arsa projesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform üzerinde yer alan arsalar dışında kıyafet ve benzeri diğer somut eşyaları da var alma şansınız bulunmaktadır. Jeton takası içerisinde arsa alma şansınızın da bulunduğunu belirtelim.

Metaverse Arsa Nasıl Alınır? MANA ile Metaverse Nasıl Alınır? 

Metaverse Arsa Nasıl Alınır? sorunuza cevap arıyorsanız şuan tam da cevabınızı bulmak üzeresiniz. Mana ile arsa satın almak istediğiniz zaman belirttiğimiz satış platformu olan Decentraland üzerinden izlemeniz gereken adımları buradan açıklayalım:

  • Öncelikli olarak giriş yapmanız gereken web sitesinin adresinin market.decentraland.org olduğunu belirtelim.
  • Burada birçok kullanıcının henüz hesabının olmadığını varsayarak siteye öncelikli olarak üye olduktan sonra işlemlerinize devam ediniz. Burada KYC doğrulama işlemleri de bulunmaktadır. Bu işleme önem vermeniz gerekmektedir.
  • Sonrasında karşınıza çıkan menü içerisinde yer alan “Parcels and Estates “ menüsüne giriş yapınız.
  • Sonrasında karşınıza yeni bir menü çıkacak ve bu menü içerisinde yer alan “ Viev All” kısmı bulunmaktadır. Bu menü içerisine de giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkacak olan sayfa bu şekilde olacaktır.
  • metaverse parsel-arsa

  • Bu bölüm çıktıktan sonra orada yer alan parseller bulunmaktadır. alabileceğiniz parsellerin mavi renkte göründüğünü belirtelim.
  • Mavi renkli olan bölümlerin üzerine girdikten sonra orada bu arsaların şu an ki fiyatlarının MANA üzerinden değerleri karşınıza çıkmaktadır.
  • Mesela yukarıda yer alan Metax Parselin solda olanın fiyatının 33.333 MANA eş değer olduğunu belirtelim. Ortalama fiyat vermenin doğru olmadığını fiyatların kripto para borsalarında değişkenlik göstermesinden kaynaklı olduğunu belirtelim.
  • Buna benzer fiyatları öğrenmek için mavi parselli bölümlerden almak istediğiniz parselin içerisine giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Sonrasında yapmanız gereken işlem ise,
  • metaverse arsa satın al
    • Yukarıda almak istediğiniz parseli belirlediniz ve ardından almak için “Buy “ yazan butona basarak hesabınızda MANA veya Ethereum bulunması yeterli olacaktır. Zaten sarı kutucuk içerisinde yer alan fiyatların yazılı olduğunu belirtelim.
    • Burada yer alan miktarı hesabınıza göndermeniz durumunda sizlerde artık Metaverse dünyası üzerinde arsa satın alma işlemini başarılı bir şekilde yapmış olacaksınız.

    Yukarıda belirttiğimiz adımları takip ederek sizlerde Sanal Dünya üzerinde arsa sahibi olarak ileride daha yüksek rakamlara satma fırsatını yakalamış olacaksınız.

    Metaverse Sanal Arsa Fiyatları 

  • Metaverse sanal emlak sektöründe beraber küçük bir bilgi gezintisine çıkalım. Gerçek dünyada aynı konum üzerinde yer alan arsalarda biz yatırımcılar fiyat farkılılklarında neye bakarız? Tabi ki büyüklüğüne. Mesela aşağıda belirtmiş olduğumuz fotoğrafa beraber bir bakalım.
  • metaverse arsa fiyatları

  • Bu fotoğafta gördüğünüz üzere fiyatlar arasında 499.999 Mana, 699.999 Mana ve hatta yaklaşık 2 milyon manaya kadar çıkan adalar görebilirsiniz. Fakat yine bir sonraki görselde görebileceğiniz üzere 4.000 Mana civarlarına da arsa bulabilirsiniz. Bu sanal gerçeklikle dolu dünyada her bütçeye uygun metaverse adalarına rastgelebilirsiniz.
metaverse arsa fiyatları

 

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

manametaversemetaverse adasanal adasanal emlak
Comments (0)
Add Comment