Dev Giyim Markası Metaverse Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor!

Metaverse haberlerinde gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmesin. Dev giyim markası metaverse dünyasına girmeye hazırlanıyor.

Ralph Lauren CEO’su Patrice Louvet bugün yaptığı açıklamada, genç müşterilerin ilgi odağı olmanın bir yolu olarak metaverse’deki fırsatları yakından takip ettiklerini söyledi.

Louvet, aynı zamanda müşterilerin Ralph Lauren sanal kıyafetlerinden satın alabileceklerini ve şirket oluşturulan sanal mağazalarına ziyaret yapıp sanal kahve içebileceklerini söyledi. Dev firma e-ticaret, oyun ve sosyal medyanın birleştiği bu sanal dünyada gayrimenkul satın alma gibi bir düşüncesinin olduğunu söyledi.

Louvet; Avatarına zaten bir ragbi gömleği giydirdi.

“Stratejik hedeflerimizden biri yeni nesli kazanmak. Yeni nesil metaverse dünyasında. Bu yüzden metaverse dünyasında olmalıyız.” dedi. Birçok perakendeci metaverse dünyasının fırsatlarını görüp bu dünyadan içeriye griiyor. 

Louvet, metaverse platformu Zepeto ve oyun sitesi Roblox’a katıldığını söyledi. Ralph Lauren, metaverse sanal dünyasının gelirleri nasıl artırabileceğinin farkında olduklarını belirtti. Zepeto’da sadece birkaç hafta içerisinde 100.000 adetten fazla satış yapıldığı söylendi.

ralph lauran metaverse

Ralph Lauren: “Deney yapıyoruz. Genişledikçe tüketicilerin bu alanlara ilgi duymaya devam ettiğini göreceğimizi düşünüyorum.”

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Amerikan Mağaza Zinciri Metaverse Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

metaverseNFTrobloxzepeto
Comments (0)
Add Comment