Amerikan Mağaza Zinciri Metaverse Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor!

Amerikan mağaza zinciri metaverse dünyasına girmeye hazırlanıyor. Walmart kendi kripto para birimini ve NFT koleksiyonunu gerçekleştirme planıyla metaverse dünyasına girecek gibi gözüküyor.

Walmart geçen ay sonuna doğru elektronik, oyuncak, spor malzemeleri ve birkaç kategoride daha sanal ürünler oluşturma ve satma fikrini destekleyecek birkaç ticari marka başvurusunda bulundu. Ayrıca kullanıcılara bunların yanı sıra kendi kripto para birimini oluşturacak.

ABD Patent Ofisine göre, Walmart bahsi geçen bu başvuruları 30 Aralık’ta yaptı.

Gerben Fikri Mülkiyet

Toplam yedi ayrı kategoride başvuru yapılmıştı

Gerben Fikri Mülkiyet

r.

 

Walmart yaptığı açıklamada, “Gelişen teknolojilerin gelecekteki alışveriş tecrübelerini nasıl şekillendirebileceğini sürekli olarak araştırdığını” söyledi. Yapmış oldukları ticari marka başvuruları hakkında yorum yapmayı reddetti.

Nike, Kasım ayında sanal markalı spor ayakkabı satmak için ticari marka başvurusunda bulundu. Yine Kasım ayının ilerleyen günlerinde, Nikeland sanal dünyasının yaratılması için Roblox ile birlikte çalışmaya başlanıldı.

Gap, sweatshirtlerinin NFT’lerini de satmaya başladı  . Giyim üreticisi olan GAP, sattıkları NFT’lerin ortalama 8,30-415 dolar arasında fiyatlandırılacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde de Samsung metaverse dünyasında ilk sanal mağazasını açmıştı. Büyük şirketler yeni gelişen teknolojiye yabancı kalmıyor. Sürekli büyüme kaydediyorlar.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son Dakika! Mansur Yavaş’tan Metaverse Açıklaması” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

metaversewalmart
Comments (0)
Add Comment