Değer Kaybetmeden Sürekli Egemenliğini Koruyan Kripto Paralar! 2021

Değer kaybetmeden egemenliğini koruyan kripto paralar hangileri? Günümüzde kripto para yatırımları ile ilgilenen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi, değer kaybetmeden egemenliğini koruyan kripto paralar hangileri olmaktadır. Yatırım amaçlı kripto para kullanımı son yıllarda oldukça artış göstermiş olup, kripto paralar özel bir şifreleme ile oluşturulan sanal yani dijital bir para birimi olmaktadır. Kripto paraların belli bir merkezi olmayıp, reel paralardan en büyük farkı ise herhangi bir hükümete bağlı olarak işlem görmemesi olmaktadır. Bu nedenle kripto para birimleri değerleri, reel para birimlerine göre çok daha iyi korunabilmektedir. Peki değer kaybetmeden egemenliğini koruyan bu kripto paralar hangileri?

Hangi Kripto Paralara Yatırım Yapılmalı

Gücünü kaybetmeyen Kripto Paralar Hangileri?

2021 yılında kripto para yatırımcılarının, günlük kripto para tahminleri doğrultusunda en çok işlem gördüğü güncel kripto para birimleri mevcut bulunmaktadır. Dünya çapında günümüzde kripto para borsasında işlem gören beş bine yakın kripto para çeşidi bulunmaktadır. Değeri yüksek olan kripto para çeşitleri ise yatırımcılar tarafından her zaman daha çok tercih edilmektedir. Bu bağlamda 2021 yılı güncel olarak kripto para çeşitleri ise şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Litecoin
  • Steller Lumens – XLM
  • Chainlink – LINK
Hangi Kripto Paralara Yatırım Yapılmalı

Bitcoin

Bitcoin 2021 yılında, kripto para yatırımcıları tarafından en çok tercih edilen kripto para birimlerinden birisidir. Kısa adı BTC yani Bitcoin, aynı zamanda kripto para borsasında en iyi gelir getiren para birimlerinden olmaktadır. Kripto paraların atası olaYaklaşık olarak 800 milyar dolara yakın işlem hacmine sahip olan Bitcoin, global olarak en çok alınan kripto paradır. Bitcoin’inin 2020 yılında 4,720 USD olan birim fiyatı, 2021 yılında ise 42,000 USD kadar yükselmiş bulunmaktadır.

Ethereum

Kısa adı ETH olarak anılan Ethereum, 2021 yılında en çok kazandıran kripto paralar listesinde Bitcoin’den sonra ikinci sırada bulunmakta olup, pek çok yatırım uzmanı tarafından gelecekte de değerini koruyacak olan kripto para birimi olarak görülmektedir. Bitcoin’den sonra en büyük market hacmine sahip olan Ethereum, kendi şifreleme özellikleri çalışmasından dolayı, en güvenli olan kripto para birimi özelliğini de taşımaktadır.

Hangi Kripto Paralara Yatırım Yapılmalı

Litecoin

2011 yılında kripto para piyasasına giren Litecoin’in, kripto para dünyasında en hızlı transfer edilebilen para birimi özelliği bulunmaktadır. Litecoin kripto para dünyasında, diğer para birimlerine göre fiyat olarak daha ucuzdur. Litecoin’in bir diğer önemli özelliği ise pek çok banka tarafından en çok tercih edilen kripto para olmasıdır. Litecoin kısa adı ile LTC bu nedenle kripto paraya yatırım yapmak isteyenler için her zaman en iyi tercihlerden birisi olmaktadır.

Steller Lumens

Kısa adı ile XLM yani Steller Lumens, 2021 yılında en çok satın alınan kripto para birimlerinden birisi olmakta ve her zaman iyi kar bıraktığından dolayı tercih edilmektedir. Jed Mc Caleb tarafından geliştirilip, kripto para borsa borsasına 2014 yılında giren Steller Lumens, dünya üzerinde bulunan tüm finansa kuruluşları ile insanların birbirlerine kolaylıkla bağlanıp, işlem yapabilmesini sağlayan bir ödeme sistemidir. Blockchain tabanlı olan Steller Lumens, aynı zamanda dağınık defter teknolojilerinden yaralanarak işlem gören bir oluşum olmaktadır.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

kripto para
Comments (1)
Add Comment
  • zortilonrel

    Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I am happy to seek out so many useful information right here within the submit, we’d like work out more techniques on this regard, thank you for sharing.