2021 Yılının En Güvenilir Coin Alınacak Siteleri

2021 yılının en güvenilir coin alınacak siteleri, son dönemle birlikte en popüler yatırım araçlarından biri de Bitcoin, BTC yani kripto paralardır. Doğru borsalardan alacağınız ve satacağınız kripto paralar sayesinde kazanç sağlamanız mümkündür.

Ama maalesef ki yeni bir alan olmasından dolayı devletimiz tam olarak bir yasal düzenleme yapmamıştır.

Bu yasal düzenlemenin olmamasından dolayı dolandırıcılık hat safhada yaşanmaya başladı. Yeni bir alan haline gelen kripto para dışında ayrıca kripto para ile dolandırma da yeni bir gündem halindedir.

Bitcoin alım satımı yaparken güveneceğiz bazı platformlar mevcuttur. Fakat bu siteler ne kadar güvenilir olsa da bazen sisteme kötü niyetli insanlar saldırabilir.

En Güvenilir Coin Alınacak Siteler

Bu yüzden saldırılara maruz kalmayan siteleri tercih etmekte fayda vardır.

En Güvenilir Bitcoin Siteleri Hangisidir?

2019 yılı ile birlikte hayatımıza adım adım giren ve artık çoğu insanın yeni bir yatırım alanı olarak gördüğü Bitcoin en güvenilir borsalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hem borsalar için hem de Bitcoin ticareti için bir cüzdan olarak kullanılması birçok insanın tercih etme sebebidir.

Bu yüzden de Bitcoin siteleri seçimi yaparken öncelikle itibarı yüksek olan, güvenirliğini kanıtlamış olan ve yorumlarda hakkında kötü yorum veya negatif yorumlar olmayan siteleri tercih etmenizde fayda vardır.

Bu yüzden en güvenilir Bitcoin siteleri hangisidir diye baktığımızda karşımıza çıkan kripto para siteleri şunlardır;

  • Binance,
  • com,
  • Bit,
  • Panda,
  • Coinbase,
  • Pro bitfinex,
  • Bitstamp,
  • Karakent,
  • Kucoin,
  • Huobi

Bu siteler hem dünyada hem de ülkemizde en güvenilir sitelerden birkaçıdır. Hem güvenlik açısından hem de sağladığı hizmet açısından birçok kişinin tercih etme sebepleri arasında yer almaktadır.

En Güvenilir Coin Alınacak Siteler

Dünyanın En Büyük Bitcoin Siteleri Hangisidir?

Dünyadaki en büyük Bitcoin sitesi 2017 yılı ile CZ tarafından kurulmuştur. 2021 verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi ise 37 milyar doların üstünde olan bir site olduğu söylenmektedir.

Sitenin güvenliği ve kullanıcı deneyimi açısından ise son derece aktif bir şekilde hizmet verildiği ve çok sayıda kripto paranın farklı seçeneklerinin bulunduğu bir sitedir.

Dünyanın en çok kullanılan kripto para seçeneği sunan borsalardan biridir. Günlük 28 milyonluk bir ziyaretçi oranına sahip olan binance, 2160’a yakın farklı kripto para seçeneği sunmaktadır.

Ayrıca 876 farklı para biriminin olması sebebiyle değiş tokuş yapma olanağı en yüksek olan sitelerden biridir.

2017’de kurulmuş olan binance sitesi, kullanıcı deneyimi açısından çok hızlı bir giriş yapmış ve yatırımcılarını kendine çekmeyi başaran nadir platformlardan biridir.

PC ve mobil uygulaması sayesinde her kullanıcının kolaylıkla işlem yapabilmesini sağlayan bir kripto paradır.

Aynı zamanda bunun dışında kullanıcıların varlıklarını da güvence altında tutan bu platform birçok insanın tercih etme sebepler arasında yer almaktadır.

Güçlü güvenlik özelliği ve çalınma durumuna karşı büyük bir koruma kalkanı olan platformdur. Çoğu borsa sitelerine göre yaşanan bütün bakım sorunlarına binance sitesinde göremezsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment