Huobi Borsası Güvenilir mi?

Huobi borsası güvenilir mi? kullanıcı güvenliğine önem veren Huobi, aynı zamanda Huobi Türkiye Genel Müdürü olan Alphan Göğüş şirketin güvenliği ile alakalı bilgileri verdi. Verdiği bilgilerde kripto para dünyasında yatırım ve çekme yapmak isteyen kullanıcıların güvenli işlem yapabilmesi için kimlik sisteminin olması gerektiğini belirtti. Huobi borsası güvenilir mi konusunda kişiler paralarını güvenle yatırarak güvenli çekim işlemi yapabiliyorlar.

Huobi Global Nedir konusunda güvenlik alanın sektörün lideri olduğunu belirten Huobi Türkiye Genel Müdürü olan Alphan Göğüş güncel olarak 24 saatlik hacmin 197,139,589,781 TL civarında olduğunu belirtti. Bu noktada Huobi Global olarak aynı zamanda pek çok popüler kripto paranın da yer aldığını belirtti.

Huobi Borsası Güvenilir mi?

Huobi Borsası Hangi Ülkenin

Huobi Global, 2013 senesinde kurulan ve kurucusu ve CEO’su olan Leon Li tarafından kurulmuştur. Bilgisayar mühendisi olan Leon Li, daha öncesinde başarılı olmuş biridir. Kripto paranın gelişmesi ile Çin üzerinde en yüksek hacimli borsası oldu. Huobi borsası hangi ülkenin konusunda aslında Kore’de meydana geldi.

Huobi, geniş kitlelere ulaşmak için harekete geçti ve 2019 senesine kadar dünyanın farklı yerinde ofis kurdu. En sonunda Huobi Global Türk yatırımcıların dikkatini çekti ve 2019 senesinde Türkiye’de ofisini kurdu ve Türkiye’de faaliyete geçti. Huobi Türkiye şu an Türkçe arayüzü ile birlikte milyonlarca Türk yatırımcıya hizmet vermektedir.

Huobi Global Türkiye

Kripto para piyasalarının popülerleşmesi ile birlikte pek çok kripto para ve kripto para borsası bulunuyor. Fakat yeni bir finansal alanın kabul edilmesi için borsalar epey uğraşmalıdır. Huobi global Türkiye bu noktada kendini kanıtlamış ve kripto para almak isteyen kişilerin güvendiği bir borsa olmuştur. Neden Huobi Global hakkında,

Huobi Borsası Güvenilir mi?
  • Yeni yatırımcılar Global anlamda hizmet veren borsaları kullanmak istiyorlar, bu noktada bunu yaparken hangi siteye güvenecekleri konusunda endişe sahibi olabiliyorlar.
  • Huobi borsası güven için yatırım yapacak kişilerin tercih ettiği bir borsadır çünkü 2019 senesinden beri Türkiye’de ofisi bulunuyor ve Türkiye’de C leveli bulunan tek borsa özelliğine sahiptir.
  • Toplamda 1300 çalışanı bulunan Huobi Global, hareketlerin yoğunlaştığı zamanlarda Huobi para transferi zamanlarında önlem alıyor ve herhangi bir donma veya duraklatma gibi durumlar yaşanmıyor.

Huobi Kimlik Doğrulama Güvenilir mi

Huobi Global, genellikle teknik ekipten oluşan geniş bir kadrosu bulunuyor üstelik sıcak cüzdan izolasyonunu 7 gün 24 saat sağlıyor ve farklı siber saldırılara kaşı önlem alıyor. Yaklaşık 8 senelik bir geçmişi olan Huobi kimlik doğrulama güvenilir mi konusunda kimlik bilgileriniz özenle saklanıyor.

Huobi Borsası Güvenilir mi?

Bu zamana kadar ciddi bir zarara sebep olan herhangi bir tehlikeyle karşılaşılmadı veya kimlik bilgileri konusunda bir sorun yaşanmadı. Bir borsanın güvenilir olması sadece siber saldırılara harcı aldığı önlemler değil aynı zamanda kullanıcılarının kimlik bilgileri ve varlıkları da güvenli olmalıdır. Huobi Global bu noktada iyi bir iş çıkartıyor.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

huobihuobi global
Comments (0)
Add Comment