BABYDOGE Huobi Borsasında Listelendi!

Elon Musk’ın favorisi olan ünlü altcoin Dogecoin’in (DOGE) çocuğu olarak piyasaya çıkan BABYDOGE Huobi borsasında listelendi. BABYDOGE geçtiğimiz 2 yıl içerisinde yaşanan büyük fiyat artışının türevlerini yaşamayı hedefliyor. Peki BABYDOGE coin yükselir mi? BABYDOGE hangi borsalarda listeleniyor? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

BABYDOGE Huobi Borsasında Listelendi!

Bilinen borsalarda işlem gören BABYDOGE token bugün itibariyle Huobi Global’de listelenmeye başladı. Huobi Global, Türkiye’de de faaliyet gösteren 2013 yılından beri hizmet sağlayan bir kripto para al-sat platformudur. Huobi Global dönem dönem bonus veren kripto borsaları arasında listenin başını çekmektedir.

BABYDOGE coin yükselir mi?

Huobi borsasında listelenmesiyle beraber son 24 saatte BABYDOGE fiyatı yaklaşık yüzde 16 yükselerek 0.000000003835 dolardan işlem görmeye başladı.

Göstergeleri incelediğimizde ise BABYDOGE şuan SAT pozisyonu oluşmuş görünmemektedir. Eğer göstergeler aşağı yönlü bir seyir halinde bulunmazsa         0.000000005000 seviyelerine kadar yükselebilir. Fakat Huobi borsasında listelenmesinin ardından yükselen bir token olduğu için dikkat edilmesinde fayda vardır.

BABYDOGE hacmi son 24 saatte yüzde 450’ye yakın yükselerek 37.3 milyon dolara ulaşmıştır. CoinMarketCap kripto para sıralamalarında ise şuan 2834. sırada yer almaktadır.

BABYDOGE hangi borsalarda listeleniyor?

BABYDOGE, Huobi borsasında listelenmeye başladı. 18 Şubat’ta yatırım işlemlerine açılan token ın çekim işlemleri 19 Şubat itibariyle başlayacaktır.

BABYDOGE’un listelendiği bazı borsalar:

Gate.io

Uniswap

MEXC

LBANK

PancakeSwap

Hotbit

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ethereum (ETH) Balinaları Rahat Durmadı: Binlerce Ethereum Dolaşımda!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

babydogehuobihuobi globalkripto haber
Comments (0)
Add Comment