Mastercard, Kripto Dünyasında 15 Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Global düzeyde hizmet veren birçok şirket metaverse ve NFT sektörlerinde çalışmalar yapıyor. KFC, Red Bull, Gucii, Walmart Amerikan Express gibi ünlü markalar Metaverse dünyası için çalışma yapan şirketler arasında. Bazı şirketler ise NFT ve metaverse dünyasına girebilmek için ticari marka başvurusunda bulundu. Bu sefer bir haber de ödeme devi Mastercard’tan geldi. Mastercard, NFT ve metaverse evrenini hedef alan 15 ticari marka başvurusunda bulundu.

Mastercard, 15 Ticari Marka Başvurusunda Bulundu! Hedef: Metaverse ve NFT

Mastercard, dijital ekonomide öncülerden olmak için NFT ve metaverse evrenini hedef alan 15 ticari marka başvurusunda bulundu.

Metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis tarafından Twitter üzerinden 8 Nisan’da yaptığı açıklamaya göre, ödeme devi Mastercard, NFT ve Metaverse odaklı on beş yeni ticari marka başvurusunda bulundu.

Mastercard, NFT, kripto para, metaverse içi ödeme, dijital market ve NFT alımı, finansal ürün ve hizmetleri gibi 15 tane ticari marka başvurusunu, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisine sunmuştu.

Avukat Kondoudis konuyla ilgili şu sözleri söyledi:

“Mastercard lider bir finansal markadır ve markaya verilen değer önemlidir. Bu dosyalar, Mastercard markasını metaverse’e girerken korumak için mantıklı adımdır.”
MarkaMastercardmetaverseNFT
Comments (0)
Add Comment