Pancakeswap’ta Yeni Çıkan Tokenleri Takip Ederek Para Kazanmak 2022-2023

Pankcakeswap’ta Ticaret ve Coin Alım Satımı Yapmak 2022-2023

Pancakeswap BEP20 yani Binance Smart Chain ağında basılan tokenlerin, likidite yapılabildiği, alım, satım ve farm edilebildiği merkezi olmayan bir borsadır. Pancakeswap’ta bu likidite ve diğer işlemler akıllı kontratlar yardımıyla yapılmaktadır. Akıllı kontratlar söz konusu olduğu için hiç bir zaman site kapandığı için ticaretlere erişememe gibi bir durumunuz olma. Site kapansa dahi akıllı kontratlar sayesinde işlemlerinize Binance Smart Chain ağı üzerinden devam edebilirsiniz. Hal böyle olunca Pankcasewap BEP20 token yatırımcıları için büyük avantaj sağlamaktadır. Bu makalemizde sizlere Pancakeswap’ta Yeni Çıkan Tokenleri Takip Ederek Para Kazanmak konusunu detaylıca anlatalım. Öncelikle bu konuya geçmeden önce sizlere Pancakeswap’taki tokenlere nasıl erişeceksiniz anlatmaya başlayalım.

Pancakeswap’ta Yeni Çıkan Tokenlerden Nasıl Haberim Olur ? 2022-2023

 

Pancakeswap’ta yeni çıkan tokenler hakkında bilgi edinmenin birden fazla yolu vardır. Bunardan biri twitter’ı takep etmektir. Genellikle Pancakeswap’ta likidite edilecek tokenler sosyal medya hesapları ve twitter hesapları üzerinden ilanda bulunmaktadır. Sizde bu ilanları takip ederek Pancakeswap’ta yeni çıkacak tokenler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Genellikle tokenler, #BSC, #BinanceSmartChain, #Pancakeswap #Liquidity gibi hashtagleri kullanmaktadır. Siz de twitter üzerinden bu hashtagleri takip ederek yeni çıkan tokenler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda bu likidite işlemlerinin başında hemen tokenleri satın alarak tokenler x2 veya daha fazla kar ettiğinde kar etme şansınız olur. Fakat bu söylemlerimiz asla yatırım tavsiyesi değildir. Ve hiçbir zaman bu metotlar sizin kar elde edeceğinizi garanti etmez.

Pancakeswap’taki Tokenlerin Güvenilir Olup Olmadığını Nasıl Anlarım ? 2022-2023

 

Pancakeswap’ta tokenlerin twitter ilanları ve diğer web sitesi ilanları ile likidite işlemlerini öğrendiniz. Şimdi ise yapmanız gereken şey bu tokenlerin satım almaya değer mi değil mi anlamaktır. Bunları anlamanın pek çok yolu vardır. Bunlardan bazılarını sizler için sıralayalım.

Whitepaper: Tokenin whitepaper’ı olmalıdır. Ve özenli, gerçekçi hazırlanmış olmalıdır. PDF’li ve grafikli hazırlanan whitepaper’lı tokenleri satın almaya daha fazla özen göstermek dolandırılmamak adına gereklidir..

Sosyal Medya Hesapları: Token sahiplerinin linkedin, facebook ve diğer sosyal medya hesaplarının aktif olması gerekmektedir. Sizlere hangi merkezden karar verilen bir token olduğunu bilmeniz o tokenin güvenilirliği açısından çok önemlidir.

Makalemizi okuğunuz için teşekkür ederiz. Makalemizi beğendiyseniz ayrıca “Binance tr Coin Nasıl Alınır?” adlı makalemizi inceleyebililirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

Comments (1)
Add Comment
  • zortilo nrel

    Great post, I conceive people should larn a lot from this site its real user friendly.