Para mutluluğu satın alamıyor peki Bitcoin?

Zengin iş adamı, ile arkadaşı tartışırken bir röportajda zengin aileler için BTC’ye yatırım yapmalarını önerdi.

“Bitcoin tabii ki mutluluğu satın alır. İnsanlar mutlu olabilmek için aktiviteler yapmalıdır. Aktivitelerin ücretli olması sebebiyle paraya ihtiyaç duyar. Mutluluk ekonomik özgürlük demektir.”

 

Ayrıca bir aile yatırım sepetinde ayrılamadı ne kadar açıklayan diye ekledi ,

“Mantık dahilinde, insanca yapabildikleri kadar.”

 

İnsanlar enflasyondan korkar hale geldi. Bir para sonraki gün değer kaybetmiş olabiliyor. İnsanlar fazla para basmanın ve enflasyon-ekonomik saldırı gibi etkenlerden paralarını korumak için yeni yollar aramaya başladı. Peki bu bitcoin olabilir mi ?

 

“Hükümetlerin neden Bitcoin satın almadığını anlamıyorum.”

 

 

Hükümetlerin, ülkelerin BTC’yi kapatacağı, engelleyeceği, piyasadan sileceği komplikeleri hala geçerliğini sunmaktadır. Her ay her gün kesinlikle bir habere denk gelmekteyiz. Kesinlikle böyle bir şey mümkün değildir. Sadece *korku pornosu* yapmaktadırlar. Değerini düşürme amaçlı yapılan bir işlemdir.

“Bir madeni paranın bir milyon dolarını görebileceğimizi düşünüyorum”

 

Bu görüşe göre, elinizde değerini kaybetmiş yada zarar etmiş BTC ya da altcoinler olabilir fakat kesinlikle elinizden çıkarmamanızı önermektedir. İleri zamanda değerinin bir milyon dolara ulaşabileceğini belirtmiştir. (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)

“BTC Manhattan gibidir, 1800’lerde ona sahip olsaydınız hiç satmayı düşünür müydünüz ya da açığa çıkarır mıydınız?…BTC’ye sahip olmak bir zeka işidir. Elinizde doğru zamana kadar tutup doğru zamanda satmak müthiş bir öngörü istemektedir.”

 

Dünya şirketleri bağlamında, Goldman Sachs  tarafından yapılan bir ankete göre, Amerika kıtasındaki %25’i dahil olmak üzere dünyadaki aile ofislerinin yaklaşık %15’inin kripto para birimlerine yatırım yaptığını da ortaya koydu. Bu aileler portföylerinin yaklaşık %1-3’ünü dijital yatırıma ayırdı.

 

Analist Lark Davis’e Göre,

“Eğer bugün piyasadan 1 BTC alabiliyorsanız, Tebrikler… Zenginsiniz, çünkü 1 BTC dünyanın tüm ülkelerinin kişi başı düşen yıllık geliriden kat kat fazla. “

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Uniswap (UNI) Nedir?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinkripto borsakripto para
Comments (2)
Add Comment
  • Gülcan tıraş

    Aranan tüm soruların cevapları bulundu çok faydalı ve İşime yarayan bir yazı dizisi olmuş Emeğinize sağlık hocam Çok teşekkür ederim

  • Buse yildiz

    Bence para mutlulugun anahtaridir.Sayfanizi inceledim bitcoin kripto para hakkinda hersey mevcut bende bitcoine yatirim yapmak istiyorum belki zengin olurum