Paribu’dan Binance’ye Coin Nasıl Transfer Edilir? (Resimli Anlatım – 2022)

Paribudan Binance’ye Coin nasıl transfer edilir? Paribu’dan Binance’ye coin gönderme? Tüm sorularınız hakkında detaylı ve resimli anlatım. Paribu’dan Binance’ye Coin nasıl aktarılır ve nasıl gönderilir resimli anlatımıyla işte tüm detaylar kriptoborsa.com.tr adresinde!

Son zamanlarda kripto paralarda satış bir hayli artmış durumda. Bu sebepten kripto yatırımcıları yaptıkları alım satım işlemleri ve transfer işlemlerinin nasıl gerçekleştiğini öğrenmek istiyorlar.

Bu kripto para birimleri nasıl Binance’ye transfer ediliyorsa aynı şekilde başka kripto borsalarına da aktarımı yapılabilmektedir. Biz bu yazımızda kripto paralarınızı Paribu’dan Binance’ye nasıl aktarıldığını anlatacağız.

Henüz Binance üyeliğiniz yoksa BURAYA tıklayarak üyeliğinizi yapabilirsiniz.

Bitcoin ve diğer alt coinleri satın almak için aracı olarak kullanabileceğiniz birçok kripto para borsası bulunmaktadır. Kripto para dünyasına yeni giren yatırımcılara kripto para borsası tavsiyesi olarak düşük komisyon oranlarıyla çalışan borsalara yatırım yapmalarını önermekteyiz.

Paribu’dan Binance’ye Coin Nasıl Transfer Edilir? Resimli Anlatım

Türkiye’de bulunan birçok kripto para yatırımcısı, yerli kripto para borsası olan Paribu dışında global borsalara geçiş yapmak isteyebiliyor. Tüm dünyanın en geniş işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance ve beraberinde birçok borsaya yatırım yapabilirsiniz. Binance üzerinden yüzlerce kripto paraya yatırım yapma imkanınız mevcuttur. Peki Paribu’dan Binance’ye nasıl coin gönderilir? İşte sırasıyla tüm detaylar…

  • Paribu’dan Binance’ye coin gönderme işlemini yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle Paribu borsasına giriş yapıp sağ üstte bulunan “Cüzdan” sekmesine tıklayınız.

  • Burada liste halinde coinler çıkacaktır. Paribu’dan Binance’ye göndermek istediğiniz coin i seçiniz.

  • Burada yapmanız gereken şey ise Binance hesabınıza giriş yapmak. Giriş yaptıktan sonra üst tarafta yer alan “Cüzdan” ardından “Spot Cüzdan” sayfasına tıklayınız.

  • Yatırma seçeneğine tıkladığınızda orda “Coin Yatırma” tuşuna tıkladıktan sonra hangi coin göndereceğinizi seçiniz. Seçtiğiniz coin in sağ tarafından bulunan “Yatırma” butonuna tıklayınız.

  • Binance’den kopyalamış olduğunuz adresinizi 1. maddede Paribu’da belirtmiş olduğumuz kısma dönerek ağ adresini Paribu’ya kopyalamak ve onay vermek. Onay verdikten sonra Paribu’dan Binance’ye yada Binance’den Paribu’ya göndereceğiniz tokenlar kısa süre içerisinde blokchain ağı üzerinden otomatik olarak onaylanacaktır.

 

  • Burdan kopyaladığınız ağ adresini aşağıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz alana giriniz. Bu alana ise yukarıda bahsetmiş olduğumuz cüzdan sekmesine tıkladıktan sonra Bitcoin, Ethereum gibi seçeneklerden birini kullanarak Paribu’dan Binance’ye coin gönderme işlemini başlatabilirsiniz.

  • Coin gönderme onay işlemi gerçekleştikten sonra Binance borsasında dilediğiniz şekilde coin yada token ticaretinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Binance Adres Doğrulama Yapamıyorum Diyenler İçin Binance Adres Doğrulama Nasıl Yapılır? 2022” yazımızı da inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

binanceparibuParibu’dan Binance’ye Coin nasıl aktarılırParibudan Binance’ye Coin Nasıl Transfer Edilir
Comments (0)
Add Comment